«Εμείς το συζητάμε»

«Εμείς το συζητάμε»

Νίκος Αθανασίου
«Εμείς το συζητάμε»

bet365

Ο ατζέντης του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, μιλά στο gazzetta.gr, ξεκαθαρίζοντας πως ο Αργεντινός θα περιμένει την πρόταση του «τριφυλλιού». Ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον διακανονισμό.

Μπορεί το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2014, μπορεί το μόνο που τον απασχολεί να είναι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο, το μέλλον του Αργεντινού ήρθε στο προσκήνιο, καθώς φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Ο Σεμπάστιαν Λέτο καθημερινά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, την Κυριακή αναχωρεί εκ νέου για την Μπολόνια αλλά είναι λογικό ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ανησυχεί για το μέλλον ενός από τους λίγους ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το «πράσινο» ρόστερ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του «Σέμπα», Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως καμία απόφαση φυγής δεν έχει πάρει ο πελάτης του ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτός να συζητήσει κάθε πρόταση ανανέωσης από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

«Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν όλα αυτά. Ο Σεμπάστιαν έχει ακόμη συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Αυτή την στιγμή, το μόνο που τον απασχολεί είναι το πότε θα γυρίσει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και να κάνει μια νέα αρχή στη καριέρα του, μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει» είπε αρχικά ο Κοσεντίνο και συνέχισε:

«Εγώ δεν έχω έρθει εδώ και έξι μήνες στην Αθήνα και έχω να μιλήσει από το τέλος της περασμένης σεζόν, με κάποιον από τον Παναθηναϊκό. Άρα αποκλείεται να έχουμε ξεκαθαρίσει στην ελληνική ομάδα ότι δεν μας ενδιαφέρει η παραμονή του Σεμπάστιαν ή ότι δεν μας καλύπτει κάποια πρόταση. Όταν έρθει αυτή η ώρα και όταν αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να κάνει την πρόταση του, τότε θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Σας ξαναλέω ότι αυτό που ενδιαφέρει τον παίκτη μου είναι η επιστροφή του στα γήπεδα. Πηγαίνει πολύ καλά, τα δύσκολα έχουν περάσει».

Κανένα θέμα με τον διακανονισμό

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε το εξής που έχει να κάνει με την «ιστορία» του διακανονισμού και την φερόμενη άρνηση του Αργεντινού να υπογράψει. Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και από τα υψηλά κλιμάκια των «πρασίνων» ξεκαθάριζαν πως ουδέποτε υπήρξε θέμα με την υπογραφή του διακανονισμού από τον Λέτο.

Μάλιστα, αμφότερες οι δύο πλευρές θύμιζαν την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή όλο το προηγούμενο διάστημα, όταν και ήταν από τους πρώτους που έβαζε πλάτη για την ομάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα