«Βρήκε στο χέρι μου, ήταν ακούσιο»

Απόστολος Παγώνης
«Βρήκε στο χέρι μου, ήταν ακούσιο»

bet365

Ο Νίκος Ψυχογιός, που ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης του πέναλτι στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, τόνισε πως ναι μεν η μπάλα βρήκε στο χέρι του αλλά εκείνο ήταν ακούσιο.

Νίκος Ψυχογιός:«Κάθε βαθμός που παίρνουμε είναι θετικός. Μπορούσαμε να χάσουμε σήμερα αλλά μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Το χέρι θα πρέπει να το ξαναδώ στο βίντεο. Το χέρι είναι για μένα ακούσιο.

Βρίσκει στο χέρι μου αλλά είναι κολλημένο πάνω στο σώμα μου.Ήταν ακούσιο και θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε λάθος. Θέλω να το δω στην τηλεόραση, αλλά αν δεν ήταν πέναλτι, τότε ήταν άδικη και η αποβολή μου γιατί κακώς πήρα την πρώτη κάρτα. Η δεύτερη ήταν σωστή.

Όσο για την ομάδα μας έχουμε πάρει για τα καλά τα πάνω μας σε ψυχολογία και ότι γίνεται πλέον μας βγαίνει. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος».

* Ο Αλέκος Ράντος δεν επρόκειτο να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Άρη για προσωπικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα