Το 7 ανήκει σε έναν!

Το 7 ανήκει σε έναν!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Το 7 ανήκει σε έναν!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον τεράστιο Δημήτρη Σαραβάκο και τον αριθμό που θα του ανήκει για πάντα, όσα χρόνια και αν περάσουν!

Ο Δημήτρης Σαραβάκος μετά από δυόμισι χρόνια εμφανίστηκε και πάλι με το τριφύλλι στο στήθος και έδειξε ότι όσα χρόνια και να περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται. Πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με αντίπαλο παλαίμαχους από το Τορόντο και φάνηκε, ότι μπορεί να έχει φθάσει στα 51 , αλλά άλλο τι λένε τα χαρτιά και άλλο τι λέει η ....καρδιά. Κρίμα που αυτό το ματς των παλαιμάχων δεν διαφημίστηκε να πάει ο κόσμος στην Λεωφόρο να δει παίκτες- μεγαθήρια με την πράσινη φανέλα. Να δει τον Δομάζο να βγάζει πάσες για γκολ στον Σαραβάκο.

Στο προηγούμενο σχόλιο έκανα αναφορά στον Σαραβάκο σε σχέση με την παρουσία του Οσιμ στον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι, ότι την ίδια κακή άποψη που είχε τότε ο Σαραβάκος για τον Βόσνιο τεχνικό έχει και τώρα. Και επίσης θεωρεί, ότι πήγε να του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην καριέρα του. Και επειδή είναι καλό τις ράδιο-αρβύλες να τις κόβουμε αμέσως , διότι μετά κάνουν κύκλο ποτέ δεν έχει δηλώσει ο Σαραβάκος ότι με τον Ρότσα προπονητή δούλευαν τα συστήματα του Οσιμ. Τέλος πάντων καλό είναι να τον βλέπουμε πιο συχνά τον «Μητσάρα» στα παιχνίδια των παλαιμάχων.

Οπως το καλοκαίρι του 2010 στην φιέστα που είχε γίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ζήσαμε όλοι ωραίες στιγμές. Οσα χρόνια και να περάσουν, όμως, το 7 του Παναθηναϊκού ανήκει στον ένα και μοναδικό Σαραβάκο. Μπορεί να το έχει φορέσει ο φτερωτός Γραμμός, ο Χότα-Χότα Μπορέλι, αργότερα ο Βλάοβιτς και στη νεότερη ιστορία ο Νίνης, αλλά ο αριθμός 7 της «πράσινης» φανέλας με το τριφύλλι στο στήθος ανήκει στον μοναδικό Σαραβάκο.

Στον άνθρωπο που βοήθησε πολύ στο να γίνει διάσημος ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επόμενος Σαραβάκος. Είχε μοναδικά χαρακτηριστικά και χαίρομαι πολύ που τον έζησα από την αρχή έως το τέλος της καριέρας του στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι την ίδια άποψη με μένα έχουν και όλοι οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί. Οι... γιαλατζί μπορεί να κατηγορούν και τον Σαραβάκο, όπως κάνουν χρόνια τώρα με τους μεγάλους παίκτες, που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.