Λίτσος: Περίεργο συναίσθημα για μένα!

Gazzetta team
Λίτσος: Περίεργο συναίσθημα για μένα!

bet365

Κατάγεται από το Αγρίνιο, αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και την Τετάρτη ως παίκτης του Φωκικού ο Θοδωρής Λίτσος θα βρει την παλιά του ομάδα ως αντίπαλο. Μιλάει για τους στόχους του και τα συναισθήματα της… συνάντησης αυτής!

Ο έμπειρος αμυντικός, αφού αγωνίστηκε στο παρελθόν και σε Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Ελπιδοφόρο πλέον φοράει τα χρώματα του Φωκικού και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσε τον Παναιτωλικό.

Εκτός από ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, είναι και ο σύλλογος της πόλης του και έτσι μιλώντας στην εκπομπή «Σπορτ στις 12» στον ΔΥΤΙΚΑ 9.61 αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που του προκαλεί αυτό το ματς:

«Θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Έχω τον Παναιτωλικό στην καρδιά μου, έπαιξα πολλά χρόνια στην ομάδα, κατάγομαι από το Αγρίνιο και θα είναι περίεργα για εμένα. Αγαπάω τον Παναιτωλικό και θα γιατί όχι κάποια στιγμή στο μέλλον να μην ξαναπαίξω».

Για τους στόχους του Φωκικού: «Πρώτος στόχος για μας στον Φωκικό είναι να σωθούμε όσο γρηγορότερα γίνεται και μετά ότι βγει. Θα δούμε παραπέρα. Αλλά πρώτα εμείς λέμε να σωθούμε. Αυτό μας ενδιαφέρει»

Η σύγκριση με τον Παναιτωλικό: «Άλλη πίεση έχει ο Παναιτωλικός και άλλη ο Φωκικός. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα, με απίστευτο κόσμο και πάντα έχει την πίεση του πρωταθλητισμού. Για μας είναι ένα ματς όπως τα υπόλοιπα αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι για μας ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το τι τους είπε ο Βαζέχα για το ματς: «Επειδή παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε. Πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα ματς. Μας τόνισε ο προπονητής ότι πρέπει να είμαστε μέχρι τέλους συγκεντρωμένοι γιατί ο Παναιτωλικός έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την ζημιά. Σίγουρα ρόλο θα παίξει και η κούραση. Γίνονται συνεχόμενα ταξίδια και αυτό παίζει ρόλο».

Για το πώς είδε τον Παναιτωλικό στο πρόσφατο φιλικό: «Το φιλικό με το επίσημο έχει τεράστια διαφορά. Ο Παναιτωλικός έχει παίκτες με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Εμείς διαβάσαμε το ματς και μακάρι όλα να πάνε καλά. Όποιος έχει το περισσότερο πάθος θα κερδίσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα