Μάντζιος: «Δε γίνεται πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Κέρκυρας και το 1-1 στο ΟΑΚΑ έμεινε ο Ακης Μάντζιος, που χαρακτήρισε την ΑΕΚ ομάδα με ταλέντο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Κέρκυρας.

«Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Κάναμε καλή εμφάνιση από πλευράς τακτικής, ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο. Μετά την αλλαγή του Σταμόγιαννου δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή, ήταν φυσικό που πίεζε, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό είναι όμως που πήραμε αυτό τον βαθμό, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω βελτιωνόμαστε. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον δρόμο της, γιατί πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει...

Θα ήταν υπερβολικό να υπάρχουν απαιτήσεις από αυτή την ΑΕΚ. Βλέπω πάντως πως έχουν ταλέντο τα παιδιά της ΑΕΚ. Θέλουν δίπλα τους, όμως, παίκτες έμπειρους και καλούς. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι υπάρχει ταλέντο στην ΑΕΚ και θέλει στήριξη απ' όλους σας. Στήριξη και χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα