ΑΕΚ για κλάματα...

ΑΕΚ για κλάματα...

Gazzetta team
ΑΕΚ για κλάματα...

bet365

Φέτος η χρονιά στην ΑΕΚ είναι δραματική. Η Ένωση καταγράφει αρνητικά ρεκόρ, αφού όπως αναλύει το gazzetta.gr, μετά το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της ήρθε και η παράδοση με την αλλαγή προπονητή.

Η νέα αποτυχία της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο έφερε την ΑΕΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της.

Μετά και την ήττα στη Νέα Σμύρνη η Ένωση μετά το πέρασμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών έχει μόλις ένα βαθμό συγκομοιδή με τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία.

Μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου το χειρότερο ξεκίνημα του Δικεφάλου ήταν την σεζόν 1963-64 και στην τότε Α' Εθνική όταν και είχε τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να ακολουθήσουν δύο ισοπαλίες με την Καλαμαριά και τον Ηρακλή.

Η ήττα από τους «κυανέρυθρους» όμως αναγκάζει την ΑΕΚ να είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της ουραγός μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

Αυτή η 5η αγωνιστική!

Εκτός από το χειρότερο ξεκίνημα η ΑΕΚ έχει την τάση να δημιουργεί και άλλα αρνητικά ρεκόρ τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά είναι πως την τελευταία τριετία η Ένωση αλλάζει προπονητή μετά την 5η αγωνιστική!

Συγκεκριμένα την τελευταία τριετία κανένας προπονητής της που ξεκίνησε την σεζόν δεν πρόλαβε να κάνει παρέλαση αφού έβλεπε την πόρτα της εξόδου μόλις ολοκληρωνόταν η συγκεκριμένη αγωνιστική!

Πριν τον Βαγγέλη Βλάχο ίδια τύχη είχαν τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την σεζόν 2010-11, όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ την επόμενη περίοδο με τον Ισπανό τεχνικό να βλέπει την πόρτα της εξόδου όπως και ο Βλάχος μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα