Εκανε έφεση η Κάλιαρι

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Εκανε έφεση η Κάλιαρι

bet365

Μία μέρα μετά την απόφαση να δοθεί η νίκη στη Ρόμα στα χαρτιά, η Κάλιαρι έκανε έφεση κατά της απόφασης και σύσσωμη στηρίζει τον πρόεδρο Μάσιμο Τσελίνο.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Σαρδηνίας, Φραντσέσκο Μαρόκου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη και εξαπέλυσε επίθεση κατά όσων κατηγορούν την Κάλιαρι.

«Στα οκτώ χρόνια που είμαι στην ομάδα ποτέ δεν έδωσα συνέντευξη Τύπου. Εφτασε η ώρα να το κάνω γιατί εκπροσωπώ όλους όσοι είναι στην Κάλιαρι, όλους τους Σαρδήνιους. Θέλουμε να κάνουμε σαφές σε όλους ότι άπαντες στη Σαρδηνία είμαστε στο πλευρό του προέδρου Μάσιμο Τσελίνο και του ζητάμε να συνεχίσει τη μάχη του. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι εγώ αλλά και όλοι στην Κάλιαρι θα είχαμε παραιτηθεί αν βλέπαμε ότι ο πρόεδρος μας δεν σέβεται τους κανόνες. Ο Τσελίνο, όμως, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Η Κάλιαρι ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο στοιχήματος ή σε σκάνδαλο με πλαστά διαβατήρια σε ξένους παίκτες, όπως συνέβη με ομάδες που τώρα είναι υπέρ της δικαιοσύνης και ζητούν την τιμωρία μας. Φαίνεται ότι όλοι έχουν ξεχάσει και ασχολούνται μόνο με την Κάλιαρι, παρουσιάζοντας αυτή την ομάδα σαν μια... συμμορία. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση μετά την έφεση μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα