Καταρχήν συμφωνία με Nova

Gazzetta team
Καταρχήν συμφωνία με Nova

bet365

Εκτός από τον ΟΠΑΠ, η Λίγκα είχε την Δευτέρα επαφές και με την Nova για το ζήτημα των 18 ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα. Συμφωνεί το συνδρομητικό αλλά βάζει όρους τα play offs.

Την Δευτέρα υπήρξαν επαφές της Super League με τη NOVA για το θέμα του πρωταθλήματος με 18 ομάδες από την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές δείχνουν να τα βρίσκουν στα περισσότερα σημεία, μια και η NOVA δεν έχει πρόβλημα να αυξηθούν οι ομάδες και επομένως οι μεταδόσεις, αλλά βάζει ως προϋπόθεση και την διατήρηση των play offs.

Αυτό σημαίνει ότι για να βγει το πρόγραμμα θα γίνονται αγωνιστικές και τις Τετάρτες. Στην πρόταση αυτή ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τη διαφωνία του. Ωστόσο, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και οι δύο πλευρές θα καταλήξουν όταν ο συνεταιρισμός οριστικοποιήσει τη συμφωνία του και με τον ΟΠΑΠ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα