Ιδού η νέα Σίτι (vid, pics)

Γιώργος Καραμάνος
Ιδού η νέα Σίτι (vid, pics)

bet365

Οι Πολίτες αλλάζουν την πολιτική των αγορών και στήνουν το πλέον σύγχρονο προπονητικό κέντρο, επενδύοντας στο χτίσιμο μία αυτοκρατορίας που ήρθε για να μείνει...

Αυτό ήταν το πέμπτο καλοκαίρι των Αράβων στο Μάντσεστερ. Σε αυτό το διάστημα έχουν ξοδέψει κοντά στα 600 εκατ. ευρώ μόνο για μεταγραφές. Ο Σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν ή σκέτο Μανσούρ με το που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της Σίτι, υποσχέθηκε να την κάνει την κορυφαία ομάδα του κόσμου. Αρχικά ξόδεψε για να αποκτήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές, με συνέπεια να δεχτεί έντονη κριτική αναφορικά με τη λογική... «οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται».

Κανείς δεν ξέρει εάν ο Σεΐχης επηρεάστηκε από τα όσα ειπώθηκαν για την τακτική του ή εάν όντως ξέρει καλά το παιχνίδι των επενδύσεων. Στη Σίτι υποστηρίζουν πως ο Μανσούρ ξέρει πολύ καλά τι κάνει και αναλύουν την σημαντικότερη επένδυση όλων. Ποια είναι αυτή; Σίγουρα ούτε ο Σέρχιο Αγουέρο ούτε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο και αυτό που θα βάλει το σύλλογο σε άλλη τροχιά, είναι αυτό που χτίζεται αυτή τη στιγμή: το προπονητικό του συγκρότημα.

Το «Carrington Training Centre» δεν θα αργήσει να λειτουργήσει, καθώς το χρήμα ρέει άφθονο και οι εργασίες τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς. Το εν λόγω κέντρο θα είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο ποδόσφαιρο και πιθανών και σε όλα τα αθλήματα της υφηλίου. Θα περιλαμβάνει 17 γήπεδα, το ένα εξ αυτών θα είναι για τη Β' ομάδα και θα έχει και εξέδρες χωρητικότητας 7.000 θέσεων. Επίσης θα στηθεί ένα τέλειο εργοφυσιολογικό εργαστήριο για αποκατάσταση τραυματισμών, αλλά και γενικότερη μελέτη και εξετάσεις των αθλητών στα πρότυπα του «Milan lab».

Πριν αποφασίσουν το πως θα κατασκευάσουν το συγκρότημα, οι άνθρωποι της Σίτι επισκέφθηκαν διάφορα προπονητικά κέντρα ανά τον κόσμο και όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και του NBA και του NFL (αμερικανικό ποδόσφαιρο) και εννοείται και τη «Μασία» της Μπαρτσελόνα που αποτελεί και το μεγάλο πρότυπο λειτουργίας του κέντρου.

Αυτό βρίσκεται δίπλα στο «Ετιχάντ» και για την αγορά της τεράστιας έκτασης των 323.000 τ.μ., την απαλλοτρίωση, αλλά και την κατασκευή υπολογίζεται πως θα δαπανηθούν περίπου 130 εκατ. ευρώ! Σε τούτο τον χώρο ο Σεΐχης Μανσούρ φιλοδοξεί να κάνει αυτό που τον κατηγόρησαν ότι αγνοεί: το χτίσιμο μία μεγάλης ομάδας ή για την ακρίβεια μίας αυτοκρατορίας που θα βασίζεται στο παιδομάζωμα απ' όλο τον κόσμο.

Σκάουτερ θα ξεχυθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα συγκεντρώνουν στο Μάντσεστερ συνεχώς ότι καλύτερο υπάρχει. Οι καλύτεροι πιτσιρικάδες θα ανεβαίνουν βαθμίδα και θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα της Σίτι που με αυτό τον τρόπο δείχνει πως ήρθε για να μείνει και ότι δεν θα είναι απλά ένα περαστικό καπρίτσιο των Αράβων...Δείτε και μερικά άλλα προπονητικά κέντρα για να κατανοήσετε τι φτιάχνει η Σίτι...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED