Χαιρεσαι  να τους βλέπεις!

Χαιρεσαι  να τους βλέπεις!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Χαιρεσαι  να τους βλέπεις!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την νεανική εθνική ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο έγινε και ουσιαστική και ελκυστική!

Δεν στέκομαι κυρίως στις νίκες με την Λετονία και την Λιθουανία, όπου ήταν υποχρέωση της Εθνικής με την αλλαγή επιπέδου, που έχει πετύχει η ίδια εδώ και μία δεκαετία περίπου. Θα σταθώ, όμως, σε δύο γεγονότα. Το πρώτο είναι ότι επιτέλους βρήκαμε τον τρόπο οι παίκτες της Ελπίδων να μην μένουν ταλέντα και να καθιερώνονται με επιτυχία στην Ανδρών.

Και το δεύτερο και πιο βασικό είναι, ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτή την Εθνική χαίρεσαι να την βλέπεις. Οι διεθνείς , θυμάμαι παλιά, όταν η Εθνική ήταν στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος(δηλαδή ανυπόληπτη), έβλεπαν σαν αγγαρεία την Εθνική ομάδα. Τώρα περιμένουν πως και πως για να έρθει η ώρα να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα.

Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο , αφού οι διεθνείς το διασκεδάζουν, όταν μπαίνουν στο γήπεδο , βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα και αυτό το κέφι, αυτή η υγεία βγαίνει στα παιχνίδια. Πραγματικά χαίρεσαι να τους βλέπεις τους παίκτες στην Εθνική ομάδα. Και αυτή η Εθνική ομάδα έχει βρει τον τρόπο να παίζει πιο επιθετικά , να συνδυάζει την ουσία με το θέαμα.

Και το ταλέντο περισσεύει. Στην άμυνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αποτελούν ένα από τα τρία καλύτερα κεντρικά δίδυμα σε επίπεδο Εθνικών ομάδων στην Ευρώπη. Στην μεσαία γραμμή ο Φορτούνης με τον Νίνη δείχνουν ότι μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα για μία δεκαετία.

Στην επίθεση ο Μήτρογλου δείχνει συνέχεια ότι τόσα χρόνια έχει αδικήσει τον εαυτό του , διότι τα στοιχεία του δεν τα βρίσκεις εύκολα σε επιθετικούς σήμερα, αλλά το μυαλό του του έχει στερήσει την εξέλιξη που θα έπρεπε να έχει.

Και έρχονται ο Αθανασιάδης, ο Μαυρίας, ο Φετφατζίδης και άλλοι νέοι παίκτες(συν τους καθιερωμένους παίκτες, που παραμένουν αξία) που μας δίνουν την εντύπωση, ότι η Εθνική Ελλάδα θα λάμπει για πολλά χρόνια ακόμα και δεν θα συνάδει με το ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα. Και σίγουρα θα μας προσφέρει πολλές χαρές ακόμα και θα αποτελεί το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.