Αρνητικός για Σίτι ο Ντε Ρόσι

Αρνητικός για Σίτι ο Ντε Ρόσι

Γιώργος Φραδελάκης
Αρνητικός για Σίτι ο Ντε Ρόσι

bet365

Μπορεί η Ρόμα να έχει στα χέρια της πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι που φτάνει στα 35 εκ. ευρώ για τον Ντανιελε Ντε Ρόσι, ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική των «πολιτών».

Δημοσιεύματα της Παρασκευής στον βρετανικό Τύπο εμφάνιζαν τον αρχηγό των «τζιαλορόσι» να βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην Σίτι, ωστόσο ο παίκτης δεν δείχνει να... ενθουσιάζεται στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Μάλιστα οι Βρετανοί ανέφεραν ότι βρισκόταν ήδη στην Αγγλία ο μάνατζέρ του για συζητήσεις, γεγονός που αναμφίβολα ισχυροποιούσε τα συγκεκριμένα σενάρια. Όπως πάντως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σέρχιο Μπέρτι, μπορεί όντως να βρέθηκε στο «Νησί», αυτό ωστόσο έγινε για θέμα του Αλεξάντερ Κολάροφ, ο οποίος είναι επίσης πελάτης του.

Από εκεί και πέρα παραμένει άγνωστο αν οι Ρωμαίοι κάνουν δεκτή την πρόταση των πρωταθλητών Αγγλίας, η οποία βέβαια κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη είναι. Ακόμα ωστόσο και αν οι άνθρωποι της Ρόμα πουν το «si», το θέμα είναι αρκετά πιθανό να «κολλήσει» στον ίδιο τον Ιταλό μέσο, που δεν δείχνει «ζεστός» στο ενδιαφέρον της Σίτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα