Να λάμψει στην Μαδέιρα...

Γιώργος Φραδελάκης
Να λάμψει στην Μαδέιρα...

bet365

Η πολυπόθητη νίκη στην Τρίπολη μπορεί να μην ήρθε τελικά, ωστόσο ο Αστέρας δεν παύει να ελπίζει ότι στον σημερινό επαναληπτικό (22:00) με την Μαρίτιμο θα μπορέσει να «χτυπήσει» τους Πορτογάλους και θα φανεί ξανά το... άστρο του.

Το 1-1 του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες και φυσικά μεγάλη δόση πίκρας στον σύλλογο της Αρκαδίας. Φάνηκε ξεκάθαρα εξάλλου πως ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου και μπορεί κάλλιστα να την παίξει στα ίσια.

Το φαβορί στην αναμέτρηση που θα γίνει στο «Μπαρέιρος» μπορεί πλέον να είναι η Μαρίτιμο λόγω έδρας, όμως στις τάξεις της ελληνικής ομάδας υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως είναι ικανή να πάρει την πρόκριση, αν όλοι οι παίκτες δώσουν το κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους.

Το ζητούμενο βέβαια στην Πορτογαλία είναι σίγουρα ένα γκολ και αυτό θα ψάξει ο Αστέρας, χωρίς ωστόσο... υπερβολές και μεγάλα ρίσκο, αφού και πάλι πρώτος στόχος θα είναι να καλυφθούν τα μετόπισθεν. Σημαντικό φυσικά και το γεγονός ότι επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο μεγάλος απών του πρώτου αγώνα, Μπαρτολίνι, η απουσία του οποίου στοίχισε.

Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο Σάκης Τσιώλης δεν πρόκειται να ξεφύγει από το 4-4-1-1, με τους πιθανότερους 11 να είναι οι: Φούλοπ, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Χουανίτο, Ράγιος, Ναβάρο, Ουσέρο και Περόνε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα