Ανακοίνωσε Μέλμπεργκ η Βιγιαρεάλ

Ανακοίνωσε Μέλμπεργκ η Βιγιαρεάλ

Ανακοίνωσε Μέλμπεργκ η Βιγιαρεάλ

bet365

Στο Κίτρινο Υποβρύχιο και την Segunda Division της Ισπανίας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο επί τρία χρόνια παίκτης του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο.

Κινείται το πράγμα στα στόπερ για την Βιγιαρεάλ που από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Την ίδια μέρα που παραχώρησε δανεικό του Κριστιάν Ζαπάτα στην Μίλαν, ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος θα αγωνίζεται στο «Μαδριγάλ» για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Στο site των Αμαρίγιος το deal αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη υπόθεση και τονίζεται ότι ο 34χρονος ήταν από τους κορυφαίους αμυντικούς στο πρόσφατο Euro στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο 34χρονος άσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια (2009-12) και πανηγύρισε δύο φορές το πρωτάθλημα και μία το κύπελλο. Με την Εθνική Σουηδίας έχει παίξει σε 116 αγώνες και έχει σκοράρει 8 φορές.

*Ο Μέλμπεργκ το πρωί της Πέμπτης (09/08) θα κάνει προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και το απόγευμα θα παρουσιαστεί επίσημα από τον σύλλογο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα