«Πιστεύουν στην Ρόμα τον Ταχτσίδη»

«Πιστεύουν στην Ρόμα τον Ταχτσίδη»

Gazzetta team
«Πιστεύουν στην Ρόμα τον Ταχτσίδη»

bet365

Για την μεταγραφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ρόμα μίλησε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Ο μάνατζερ του Έλληνα άσου τόνισε ότι οι «τζιαλορόσι» τον πιστεύουν τον πρώην άσο της ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για την πρόοδο του πελάτη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στον NovaΣΠΟΡ 94,6

Για την μεταγραφή του παίκτη στη Ρόμα
.

«Είναι μία σημαντική στιγμή για τον Παναγιώτη, για εμάς, αλλά και όλους τους Έλληνες, όταν βλέπουμε Ελληνόπουλα να διαπρέπουν στο εξωτερικό. Έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον τριών ομάδων στην Ιταλία: της Κιέβο Βερόνα, της Πεσκάρα και μίας ακόμη, η οποία δεν ήθελε εκείνη την περίοδο να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της. Μας επέλεξε η Ρόμα, αλλά συμφωνήσαμε κι εμείς στη μεταγραφή αυτή, επειδή πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές για τον Παναγιώτη. Πιστεύω ότι συμπεριλαμβάνεται στις 3-4 κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας αυτή τη στιγμή. Κρίναμε καλό να πάρει αυτή τη μεταγραφή και να κάνει το βήμα παραπάνω…».

Για το ποσό που έδωσαν οι Ρωμαίοι.

«Όταν μία ομάδα δίνει ένα τέτοιο ποσό για την απόκτηση ενός ταλαντούχου παίκτη, δεν τον παίρνει φυσικά για τον πάγκο. Τον πιστεύουν και επενδύουν πάνω του. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Η Ρόμα διέθεσε το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι με τη μορφή συνιδιοκτησίας με την Τζένοα. Τα έσοδα που μπορεί να προκύψουν από μία πιθανή μεταγραφή οι δύο ομάδες θα τα μοιραστούν 50-50. Ο Παναγιώτης υπέγραψε για πέντε χρόνια. Το παραπάνω πόσο αφορά το συμβόλαιό του, τα χρήματα που έδωσε η Ρόμα στην Τζένοα και την αξία που έχει ο Μπερτολάτσι».

Για την πρόοδο του Ταχτσίδη.

«Πάντα όταν γίνονται τέτοιες μεταγραφές αισθάνομαι χαρούμενος και λυπημένος, επειδή υπήρχαν ή υπάρχουν τέτοιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει παρόμοιες ευκαιρίες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες πήραν τις ευκαιρίες τους με ξένους προπονητές. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο άδικοι. Φταίνε και οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν αποπροσανατολίζονται από μόνοι τους. Πολλοί στην Ελλάδα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, είτε είναι μάνατζερ, είτε ο Τύπος, είτε παράγοντες ή διοικήσεις ομάδων. Οι ομάδες που έχει παίξει στην Ιταλία τού έδωσαν ευκαιρίες να δουλέψει και να βελτιωθεί και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στην καριέρα του»

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ανδρών.

«Είναι προφανές ότι αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πιο εύκολα πάνω σου. Θεωρώ ότι ο κ. Σάντος έχει δώσει ευκαιρίες, ανεξάρτητα με την ομάδα που αγωνίζεται κάποιος παίκτης. Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι ο Ταχτσίδης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον».

Για την επικείμενη απόκτηση του Χρήστου Αρκούδα στην ΑΕΚ.

«Υπάρχει προφορική συμφωνία. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα. Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι αυτό».

Για την πρόταση που είχε δεχθεί ο Γιάννης Κοντές από την Κλουζ

«Το ενδιαφέρον βγήκε αρκετά αργότερα από τη στιγμή που ήταν υπαρκτό. Μιλούσαμεμε για την Κλουζ και το ενδιαφέρον της έγινε γνωστό μετά από έναν μήνα. Ήταν επιλογή του Γιάννη να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Κλουζ. Είχε ήδη τελειώσει η συγκεκριμένη ιστορία, όταν έγινε βγήκε στον Τύπο αυτό το θέμα. Στην παρούσα στιγμή δεν ήξερε αν ήταν καλό βήμα στην καριέρα του. Επίσης, δεν ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα στην ΑΕΚ, όταν παρουσιάστηκε αυτό το ενδιαφέρον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα