Κλωναρίδης και επίσημα!

Κλωναρίδης και επίσημα!

Θάνος Σαρρής
Κλωναρίδης και επίσημα!

bet365

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης ανακοινώθηκε επίσημα από τη Λιλ, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας και δήλωσε εντυπωσιασμένος!

Ο... Ντοριάν Κλωναρίδης, όπως θα λέγεται πλέον στους λιλουά, φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και έκανε... like στο σήμα της! Ο 20χρονος πρώην άσος της ΑΕΚ υπέγραψε για τρία χρόνια, με την Ένωση να βάζει στα ταμεία της 800.000 ευρώ, τα οποία πάντως θα φύγουν... άμεσα!

Ο Ελληνοβέλγος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αμέσως, στάθηκε στη διαφορά σε επίπεδο υποδομών με την Ελλάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Ανυπομονώ να παίξω με την νέα μου ομάδα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, σχετικά με τη Λιλ:

«Γνωρίζω πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, που αγαπάει το ποδόσφαιρο και έχει πολύ καλούς παίκτες». Όσον αφορά την μέχρι στιγμής πορεία του, τόνισε: «Είναι πολύ σύντομή. Μεγάλωσα στην Αφρική, εκεί έμαθα ποδόσφαιρο και στη μετά έπαιξα στην ΑΕΚ».

Κλείνοντας, χαρακτήρισε όνειρο το να αγωνιστεί στη Λιλ!

Δείτε ΕΔΩ το video από το σάιτ των λιλουά με τον Κλωναρίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα