Κύμα αισιοδοξίας με Μαύρο

Κύμα αισιοδοξίας με Μαύρο

Gazzetta team
Κύμα αισιοδοξίας με Μαύρο

bet365

Οι κινήσεις της ΑΕΚ με τον Θωμά Μαύρο να μπαίνει μπροστά είχε ευεργετικές συνέπειες. Περίπου 500 φίλοι της ομάδας αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας στέλνοντας μήνυμα ότι θα βρίσκονται ξανά δίπλα στην ομάδα.

Στόχος του Θωμά Μαύρου είναι να πουληθούν 20.000 εισιτήρια και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και καμπάνια με την συμμετοχή παλιών παικτών της ομάδας.

Σηκώνει μανίκια ο Βλάχος

Όπως πρώτα αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ο νός προπονητής της ΑΕΚ και από την Τρίτη πιάνει δουλειά. 50χρονος τεχνικός θα περάσει σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα για να υπογράψει για 1+1 χρόνο.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην SportDay ανέφερε: «Τα βρήκαμε σε όλα με τον Θωμά. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία και είπαμε να προχωρήσουμε άμεσα για να δώσουμε μορφή στο κοινό μας όραμα. Οταν ο Μαύρος πήγε την κουβέντα στο οικονομικό, το έκοψα γιατί δεν το κάνω για τα λεφτά. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ και είμαι περήφανος που ο Θωμάς με εμπιστεύεται. Έχουμε την ίδια ΑΕΚτζίδικη φιλοσοφία. Θα είμαι εδώ για όσο μου ζητήσει. Είτε αυτό είναι για ένα μήνα είτε για ένα χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα