ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό»

«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό»

«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό του στην Μπράγκα.

Ο 25χρονος Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ μίλησε στην εφημερίδα «O Jogo» πλέκοντας το εγκώμιο του Ζαρντίμ, ενώ δεν θέλησε να πει «ανοιχτά» πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Οσα είπε ο Έλντερ Μπαρμπόσα για τον Ολυμπιακό:

Τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν στη Μπράγκα, όπως συνέβη με την πρόσφατη αποχώρηση του προπονητή.

Όντως συνέβη αυτό και είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενε κανείς. Αλλά από τη στιγμή που ο πρόεδρος του συλλόγου αποφάσισε ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έπρεπε να φύγει, είναι κάτι στο οποίο εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Απλώς από την πλευρά μου θέλω να τον ευχαριστήσω που με πίστεψε και στηρίχτηκε σε μένα. Μου έμαθε πάρα πολλά και ελπίζω να είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ήταν μία έκπληξη η αποχώρησή του, γιατί η ομάδα πέτυχε στους στόχους της. Μόνο μέσω των εφημερίδων είχαμε δει κάποια... σύννεφα στις σχέσεις του με το σύλλογο.

Αλήθεια, σε έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός;

Ο μάνατζέρ μου ασχολείται με αυτά τα πράγματα και με έχει ενημερώσει για κάποιες προτάσεις. Είμαι ήρεμος, έχω συμβόλαιο με τη Μπράγκα και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, μετά την καλή χρονιά που είχα. Θα δούμε τι θα εμφανιστεί...

Άρα επιβεβαιώνεις το ενδιαφέρον των Ελλήνων;

Δεν επιβεβαιώνω τίποτα (γέλια). Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε τον τίτλο;

Όχι, ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος. Να είμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό. είχαμε σπουδαία αυτοπεποίθηση και πίστη ο ένας στον άλλο και απόδειξη για αυτό είναι το σερί των 13 νικών που πετύχαμε.

Πως εξηγείς το γεγονός ότι φέτος σκόραρες τόσα πολλά γκολ; Πως προέκυψε αυτή η ικανότητα;

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέμενε να πατάω πολύ περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώνω τις επιθετικές προσπάθειες. Πριν, ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένος στο να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου στην επίθεση, τώρα επιχειρώ πολύ περισσότερα σουτ. Ήταν η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου και πρέπει να αναγνωρίσω τη δουλειά που έκανε ο κύριος Ζαρντίμ, σε ό,τι έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις μου.