Τα... χώνουν οι Ισπανοί σε Καρμπάγιο!

Τα... χώνουν οι Ισπανοί σε Καρμπάγιο!

Gazzetta team
Τα... χώνουν οι Ισπανοί σε Καρμπάγιο!

bet365

Η Marca δεν άφησε σε... χλωρό κλαρί τον Καρμπάγιο «αφιερώνοντάς» του καυστικά σχόλια για την αντιμετώπιση προς την Ελλάδα. Ακολουθεί και η... AS!

Η ιστοσελίδα της Marca μέσα από το live της.. περιποιήθηκε δεόντως τον Καρμπάγιο. «Μανούλα μου. Τι έδωσε τώρα; Αποβολή; Μόλις διέλυσε το ματς!», ήταν ένα από τα σχόλια.

Στην συνέχεια υπήρξε νέο σχόλιο για την φάση της αποβολής του Παπασταθόπουλου, που ανέφερε: «Ξαναβλέποντας προσεκτικότερα τη φάση, μπορώ να πω με σιγουριά οτι δεν υπάρχει καν φάουλ!».

Κλείνοντας ο σχολιαστής τόνισε πως «ο Βελάσκο είναι θλιβερός πρωταγωνιστής με την αποβολή του Παπασταθόπουλου. Έδειξε στον Έλληνα παίκτη δυο κίτρινες. Ήταν ανύπαρκτες και οι δύο».

Από την πλευρά της, η AS στα ίδια βήματα τονίζει «Ο Καρμπάγιο αδίκησε την Ελλάδα. Αυστηρή αποβολή στον Παπασταθόπουλο, θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο χέρι του Πέρκις. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται σωστά για την αντιμετώπιση από τον Ισπανό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα