Έχασε το εισιτήριο των play of

Gazzetta team
Έχασε το εισιτήριο των play of

bet365

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ηρακλή. Με τον Γηραιό να χάνει το τρένο για την Football League. Ένταση σημειώθηκε πριν, αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των φιλάθλων και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Απόλλων Καλαμαριάς και Ηρακλής κόλλησαν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά με πολύ ένταση πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Μετά τις συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και φίλαθλων του Ηρακλή έξω από το γήπεδο, η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν προς την κερκίδα του Ηρακλή χειροβομβίδες κρότου λάμψης, μετατρέποντας το γήπεδο σε αρένα . Στη συνέχεια ακολούθησε επίθεση προς μέλη της διοίκησης του Ηρακλή στην κεντρική θύρα του γηπέδου.
Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα ο Ηρακλής στο 14’ με τον Χιονίδη να φεύγει από τα δεξιά, πάσαρε για τον Γεωργίου, ο τελευταίος όμως δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η δεύτερη χάθηκε στο 84’, όταν μετά το φάουλ του Νατσιόπουλου, ο Χασιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Οικονόμου τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και στην συνέχεια οι παίκτες του Ηρακλή δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Μπαξεβάνος): Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Λιόνης, Βέντζιος, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης, Πλατάκης (67′ Χατζί), Μουρατίδης (83′ Ευθυμιάδης), Μπιτέλης, Μωυσιάδης (67′ Χαλιμπάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Στράντζαλης): Κελπέκης (30′ Παπατολίκας), Χασιώτης, Παπαστεριανός, Τροϊρης, Λιόλιος, Κωστάκης (62′ Οικονόμου), Νατσιόπουλος, Τσιλιανίδης (46′ Κιβρακίδης), Παληγεώργος, Χιονίδης, Γεωργίου.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα