Στην Τούμπα τινάζουν... σεντόνι!

Στην Τούμπα τινάζουν... σεντόνι!

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:00, NS1) στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ με τις δύο ομάδες να βλέπουν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «δικέφαλος» έχει καλύψει το +4 που είχε με την έναρξη των πλέι οφ και έχει βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από το τριφύλλι. Ο ΠΑΟΚ με νίκη απόψε στη Θεσσαλονίκη ξεπερνάει τους πράσινους και θα επιχειρήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρωτιά στα πλέι οφ καθώς αυτή οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στην Τούμπα τους Γλύκο, Κατσικά, Παναγιωτούδη, Τσουκαλά και Σνάουτσνερ, ενώ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Η ισοπαλία στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στην bet-at-home

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά, Τσιρίλο. Δεξί μπακ θα είναι ο Έτο και αριστερό ο Σταφυλίδης. Γκαρσία, Λάζαρ και Ιβιτς θα είναι στα χαφ, ενώ στην επίθεση θα κινείται δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λίνο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης , Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη συμπρωτεύουσα για την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ καθώς έχασε το πλεονέκτημα που είχε. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει το τριφύλλι με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Στόπερ θα είναι ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Μαρίνος και αριστερό ο Βύντρα. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Σιμάο με τον Κατσουράνη, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Ζέκα (δεξιά) και ο Κουίνσι (αριστερά). Στην κορυφή θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος και πίσω του θα βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος. Πάντως, δεν αποκλείεται θέση βασικού να πάρει ο Τοτσέ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι και Πετρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα