Η ομοσπονδία ποδηλασίας "πετάει" εκτός ξενώνων Αγίου Κοσμά τα αδέλφια Βολικάκη

Newsroom
Η ομοσπονδία ποδηλασίας "πετάει" εκτός ξενώνων Αγίου Κοσμά τα αδέλφια Βολικάκη

bet365

Η ομοσπονδία ποδηλασίας ειδοποίησε τον Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη ν' αδειάσουν τους ξενώνες τους στον Άγιο Κοσμά με τον Χρήστο να την καταγγέλει για κατάχρηση εξουσίας.

Εκτός ξενώνων Αγίου Κοσμά "πετάει" η ομοσπονδία ποδηλασίας τον Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη.

Την απόφαση της την κοινοποίησε στους πρωταθλητές από τον Βόλο με έγγραφο της το οποίο απέστειλε την Τετάρτη 3/11 και ο Χρήστος Βολικάκης την καταγγέλει ευθεύως για κατάχρηση εξουσίας.

βολικακης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας έγραψε στα social media:

«Κύριοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ειλικρινά δεν έχω λόγια. Η συμπεριφορά σας και οι προθέσεις σας πλέον είναι ξεκάθαρες. Εάν το πρόβλημα σας είμαστε εμείς και θέλετε να μας κάνετε να σταματήσουμε την ενεργό δράση τι να πω… Τουλάχιστον περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση, γιατί πιστεύω πως κάτι έχουμε προσφέρει και εμείς σε αυτό το άθλημα και έχουμε κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες σε αντίθεση με εσάς κύριοι, που το μόνο που κάνετε είναι κατάχρηση εξουσίας. Απλά λυπάμαι πολύ. Συνεχίστε τον πόλεμό σας. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει, ρόδα είναι και γυρίζει…».

βολικακης 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Τελευταία Νέα