Γυναικείο «Prison Break»: Πήγε στη φυλακή για να δει τον άντρα που γνώρισε online

Gazzetta team
Γυναικείο «Prison Break»: Πήγε στη φυλακή για να δει τον άντρα που γνώρισε online
Και τι δεν έκανε ένα νεαρό κορίτσι για να δει τον άντρα που γνώρισε online, αλλά στο τέλος… πήρε το “μάθημά” της.

Εμπνευσμένη προφανώς από το prison break μία μαθήτρια του γυμνασίου στις ΗΠΑ έκανε τα πάντα για να δει τον άντρα τον οποίο γνώρισε online, αλλά ευτυχώς… πήρε το μάθημά της.

Η Τζούλια Κάσελ λοιπόν γνώρισε έναν άντρα και μιλάγανε online μέχρι που ξαφνικά τον έχασε… Του έστελνε μηνύματα αλλά τίποτα, δεν είχε καμία απάντηση.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ρωτήσει φίλους και γνωστούς για το αν γνώριζαν που είναι, αλλά κανείς δεν είχε ιδέα, μέχρι που κάποιος της είπε: «Περίμενε, εννοείς τον τύπο στη φυλακή;».

Κι όμως είχε μπει στη φυλακή. Το πανούργο το μυαλό της λοιπόν αποφάσισε πως θα πήγαινε στη φυλακή να τον δει.

Παρακολούθησε λοιπόν σεμινάρια για έξι μήνες για τη νομοθεσία και όταν ολοκληρώθηκαν, πήγαν επίσκεψη στη φυλακή. Το μόνο που ήθελε βέβαια η Τζούλια, ήταν απλά να τον συναντήσει και όχι να δει στη πράξη τα όσα είχε μάθει στα σεμινάρια.

Όταν έφτασαν, οι γυναίκες πήγαν στις γυναίκες και οι άντρες στους άντρες κρατούμενους όπως ήταν λογικό. Η Τζούλια πήγε στον επικεφαλή και του είπε ευθαρσώς: «Εγώ πρέπει να πάω από κει, στους άντρες». Η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάει ένα μικρό κορίτσι στη πλευρά των αντρών, γιατί βλέπουν τα κορίτσια και αναστατώνονται.

Εκείνη του είπε πως «πρέπει να πάω να βρω τον άντρα μου», αλλά φυσικά δεν συγκινήθηκε ο επικεφαλής και την έστειλε στη πλευρά των γυναικών.

Η ίδια η Τζούλια, η οποία μοιράστηκε την ιστορία της στο Tik Tok και την άκουσαν πάνω από 400.000 άνθρωποι, τουλάχιστον κατάλαβε πως «πήρα το μάθημά μου. Τα κορίτσια ιδίως του γυμνασίου δεν κάνει να μπλέκουν με άντρες που είναι στη φυλακή».

Πάλι καλά που το κατάλαβε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ