Μυθικά λεφτά από το video του YouTube «Charlie Bit My Finger»: Διαγράφεται την Κυριακή (vid)

Gazzetta team
Μυθικά λεφτά από το video του YouTube «Charlie Bit My Finger»: Διαγράφεται την Κυριακή (vid)
Λίγο πριν πουληθεί και διαγραφεί από το Yotube υπολογίζουμε τα λεφτά που έχει βγάλει σε 14 χρόνια.

Ένα από τα διασημότερα και πιο διασκεδαστικά videos που υπάρχουν στο YouTube είναι το «Charlie Bit My Finger».

Είναι αυτό με τα δύο αδέλφια που κάθονται σε ένα καναπέ και ο μικρότερος εκ των δύο δαγκώνει επανειλημμένα το δάχτυλο του άλλου, ο οποίος κάποια στιγμή αρχίζει και διαμαρτύρεται οτι πονάει...

Αν δεν το έχετε δει, δείτε το εδώ γιατί δεν θα έχετε αυτή την δυνατότητα για πολύ ακόμα, καθώς μετά από 14 χρόνια που είναι «ανεβασμένο» στην δημοφιλή πλατφόρμα, την Κυριακή θα διαγραφεί.

Η οικογένεια Davis-Carr θα το βγάλει σε δημοπρασία και ο νικητής όχι απλά θα είναι ο ιδιοκτήτης του για να το κάνει ότι θέλει, αλλά θα μπορεί να γυρίσει και καινούργιο με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Βέβαια, θα είναι κάπως μεγαλύτεροι από οτι το αρχικό video, αλλά οκ, δεν πειράζει...

Τα έσοδα από το video...

Το συγκεκριμένο video λοιπόν, από τα 2007 που ανέβηκε στο YouTube μέχρι σήμερα, μετρά 881 εκατομμύρια προβολές. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θα έχει αποφέρει αρκετά έσοδα στην οικογένεια.

Πόσα είναι αυτά; Το 2017 σε ένα θέμα που είχε κάνει η Mirror για αυτό, με τις προβολές να είναι στα 850 εκατομμύρια, ανέφερε οτι τα έσοδα είναι περίπου 1,06 εκατομμύρια ευρώ.

Επειδή τα έσοδα από τις προβολές των διαφημίσεων δεν είναι σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, υπολογίζεται οτι πλέον θα έχουν φτάσει κάπου μεταξύ 1,1 και 1,3 ευρώ.

Διόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς πως οι συγκεκριμένο έγινε χωρίς να υπάρχει κάποια προσδοκία κέρδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ