Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με Ασημακόπουλο: «Αν ήσουν αντράκι θα σε φιλούσα κιόλας» (vids)

Στην παραλία του Survivor, η τριάδα Τριαντάφυλλου, Μαριαλένας και Σάκη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη. Ο Ντάφυ, έλεγε “ντροπή του” για τον πρώην φίλο του και τον κατηγορεί ότι αυτό ήταν καθαρά τακτική, ώστε ένας από τους δύο, ή ο ίδιος ή ο Σάκης, να φύγει.
Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος- την ώρα που ο Ασημακόπουλος προσπαθούσε να εξηγήσει στην Καρολίνα το σκεπτικό του- έλεγαν ξανά και ξανά πως το έκανε επίτηδες, για να μην βρουν έναν πολύ δυνατό παίκτη μπροστά τους οι amigos (οι παρέα των πρώην κόκκινων) μετέπειτα.
Ο Τριαντάφυλλος είχε μάλιστα και επιχειρήματα γιατί δεν έπρεπε να τον βγάλει σέντρα… «Τον καθοδηγούσες, τον ξεμάτιαζες, του έδινες αγιασμό… και σε έβγαλε στον τάκο».
Είπε πάντως πως έπρεπε να βγει ο Ασημακόπουλος και να πει: «Σε βγάζω γιατί είσαι δυνατός και δεν θέλω εγώ και η παρέα μου να σε βρούμε μπροστά μας». Αν το είχε κάνει αυτό, τότε θα του έλεγα εγώ πρώτος, μπράβο ρε μάγκα, είσαι αντράκι και θα τον φιλούσα κιόλας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Επίσημο: Ο Τριαντάφυλλος δεν φεύγει οικειοθελώς από το Survivor, έχει ρήτρα (vid)
- «Mπαμ» του ΑΝΤ1: Συμφώνησε για την ελληνική έκδοση του «I’m A Celebrity...Get Me Out Of Here!» (vid)
- Υπερπολυτελή περιπολικά και καμουφλαρισμένα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ: «Όσο γρήγορος και αν είναι, θα ακινητοποιηθεί» (pics)
- Έρχεται εξπρές κύμα κακοκαιρίας: Με βροχές, ισχυρές καταιγίδες ακόμη και χαλάζι (pics & vid)