Η μαμά της Μαριαλένας τα βάζει με την παραγωγή του Survivor: «Γίνεται μόνο για την τηλεθέαση»

Gazzetta team
Η μαμά της Μαριαλένας τα βάζει με την παραγωγή του Survivor: «Γίνεται μόνο για την τηλεθέαση»
Η μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα βλέπει στο Survivor ανάμεσα στην κόρη της και τον Σάκη Κατσούλη και είχε μόνο αρνητικά πράγματα να πει για τον πρώην σύντροφο του παιδιού της

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης είναι ένα δίδυμο που μέσα στο Survivor ανέβασαν τις μετοχές τους λόγω του ειδυλλίου που προσποιούνται ότι έχουν, γιατί γνωρίζουν ότι μόνο ως ντουέτο θα έχουν καλύτερες πιθανότητες να πάνε τελικό. Ιδίως ο Σάκης Κατσούλης που δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στο κοινό. Ακόμα και το ότι είναι ο καλύτερος αγωνιστικά, περνάει παντελώς αδιάφορο. Γι΄αυτό συντηρεί από τη μία τον ρομαντισμό με τη Μαριαλένα κι από την άλλη τη φιλία με τον Τριαντάφυλλο. Ενδεχομένως κιόλας ο Σάκης να προκαλεί ζημιά στη Μαριαλένα για να αυξήσει τις δικές του πιθανότητες.

Αυτά είναι στοιχεία που δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τη μητέρα της Μαριαλένας, η οποία όλο αυτό το διάστημα εκφράζει στις τηλεοπτικές εκπομπές την ενόχλησή της με όσα φαίνονται στο Survivor για την κόρη της και τον Σάκη. Μπορεί λοιπόν στο έπαθλο επικοινωνίας να μην της επιτρεπόταν να την προειδοποιήσει για όσα γράφονται και λέγονται, αλλά στις συνεντεύξεις της είναι λαλίστατη και άκρως αρνητική ως προς τον Σάκη Κατσούλη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Φανή Πλατσατούρα για το περιοδικό OK!, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου άφησε αιχμές για την παραγωγή και έκανε λόγο για «δίψα για τη δημοσιότητα» από τον Κατσούλη.

«Δύο χρόνια είχαν σχέση, εκ των οποίων τον έναν χρόνο έμεναν μαζί. Ο Κατσούλης έμενε στην Καλλιθέα και άκουσα στις εκπομπές που υποστηρίζουν ότι το σπίτι ηταν δικό του και η Μαριαλένα πήγε και έμεινε στο σπίτι του. Να πω λοιπόν ότι εγώ με την κόρη μου βρήκαμε το σπίτι. Και ο πατέρας της Μαριαλένας έφτιαξε τα μάρμαρα. Όπως και ότι έδινε και η Μαριαλένα χρήματα για το ενοίκιο. Ήταν μισά μισά τα έξοδα. Είχε φτιάξει μάλιστα ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιούσε για personal training και δούλευε 9 και 10 ώρες την ημέρα. Εγώ δεν ανακατευόμουν στα πόδια τους, το μόνο που έκανα ήταν να τους φτιάχνω κανέναν μουσακά και παστίτσιο.

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου. Και όταν χώρισαν, μπορεί η Μαριαλένα να στεναχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα. Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε, «εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου. Αν γίνει πρόταση γάμου, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ