Survivor: Αλλάζουν κάποιοι κανόνες από την Κυριακή, τι είπε ο Μπάρτζης στην παραγωγή (vid)

Gazzetta team
Survivor: Αλλάζουν κάποιοι κανόνες από την Κυριακή, τι είπε ο Μπάρτζης στην παραγωγή (vid)
Τι αλλάζει στο Survivor από την Κυριακή και όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης στην παραγωγή.

Πολλές είναι οι αλλαγές στο Survivor μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή αλλά και την φημολογούμενη φυγή του Νίκου Μπάρτζη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Love It», όλος ο κόσμος θέλει να μάθει τι θα γίνει με τον Νίκο Μπάρτζη την Κυριακή και τι θα γίνει με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα και θα επηρεάσουν την ροή του παιχνιδιού.

Θα μπουν νέοι κανόνες στην διεκδίκηση της ασυλίας, δηλαδή δεν θα διεκδικούν την ασυλία οι παίκτες, από αυτή την Κυριακή, με τον τρόπο που την διεκδικούσαν μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά το θέμα με τον Νίκο Μπάρτζη, συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τα γόνατά του, που τον έχουν οδηγήσει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος είπε στους ανθρώπους του προγράμματος πως αν χρειάζεται μεγάλο διάστημα αποθεραπείας, δεν θέλει να είναι στο παιχνίδι και να μην αγωνίζεται.

«Έτσι την Κυριακή, περιμένουμε να ακούσουμε, τι θα πουν οι γιατροί. Δηλαδή χρειάζεται όντως αποθεραπεία και περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση κι εκείνος όντως δεν θα δεχθεί να κάθεται αλα Τριαντάφυλλος μέσα στο παιχνίδι;», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ