Survivor: Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα Μαρία έθεσαν βέτο για φύγει ο Καλλίδης (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα Μαρία έθεσαν βέτο για φύγει ο Καλλίδης (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία σοβαρή αποκάλυψη στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1 λέγοντας πως ο Πάνος Καλίδης δεν έφυγε οικειοθελώς από το Survivor αλλά τον έδιωξαν οι Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλη.

Ανατροπή στην περίπτωση αποχώρησης του Πάνου Καλίδη από το Survivor, καθώς φαίνεται τελικά πως δεν αποχώρησε οικειοθελώς αλλά η παραγωγή του Survivor υπέκυψε και τον “θυσίασε” για να μην χάσει την τριάδα των Τζέιμς, Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλη με τους οποίους είχε έρθει σε ρήξη.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1, ο οποίος όπως είπε το έχει διασταυρώσει. Μετά λοιπόν, από μια ήττα των μπλε, η τριάδα είχε ενοχληθεί επειδή ο Καλίδης πάνω στα νεύρα του είχε πει “γ… τα σπίτι μας”. Στο ceremony ο Τζέιμς το έθιξε το θέμα και μίλησε για σεβασμό, ενώ φαίνεται- όπως υποστήριξαν οι τρεις- πως ο τραγουδιστής απάντησε στην νουθέτηση της Άννας Μαρίας λέγοντας “θα λέω ότι θέλω”.

Ο Καλίδης είχε πει τότε πως έχει κρατήσει ο Τζέιμς τα “λάθη του”- καθώς δεν είναι ο Πάπας- για να τον βγάλει φάουλ.

Όλη εκείνη η ένταση, εν πάση περιπτώσει, με τον Καλίδη τότε να έχει αποσπαστεί από την τριάδα όπως και η Μαριαλένα και να κάνει παρέα με τον Σάκη Κατσούλη, δεν είχε μείνει εκεί αλλά είχε και συνέχεια…

Τζέιμς, Μπάρτζης και Βέλη, σύμφωνα πάντα με τα όσα μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, είχαν πάει στην παραγωγή του Survivor και είχαν ζητήσει να διώξει τον Πάνο Καλίδη αλλιώς θα έφευγαν αυτοί οι τρεις.

Η παραγωγή του Survivor προτίμησε να “θυσιάσει” έναν παίκτη αντί για τρεις και γι αυτό τον λόγο δεν πλήρωσε ο Πάνος Καλίδης τη ρήτρα αποχώρησης αλλά πήρε όλα τα λεφτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ