Αποκάλυψη για το Survivor: H ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών και η εξαίρεση (vid)

Gazzetta team
Αποκάλυψη για το Survivor: H ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών και η εξαίρεση (vid)
Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έχει αποχωρήσει από το Survivor και απόρησε πως ξέρουν άλλοι για τα συμβόλαια των παικτών.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό sferafm μίλησε ο Γιώργος Λιανός και απάντησε για όλες τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα με τις αποχωρήσεις και τα συμβόλαια στο Survivor.

Συγκεκριμένα, απάντησε στο αν ο Ηλίας Μπόγδανος έχει εκφράσει επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς, κάτι που ακούγεται πολύ τελευταία.

Ο παρουσιαστής του Survivor είπε: «Και αν έχει φύγει, αυτός που έχουμε εδώ ποιος είναι; Πολλοί παίκτες κατά καιρούς, λόγω της πείνας και των συνθηκών έχουν πει "δεν την παλεύω άλλο", ο Ηλίας ποτέ».

Τα συμβόλαια και οι ρήτρες

Με αφορμή τις φήμες για αποχωρήσεις, απάντησε και στα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες και τις ρήτρες σε περιπτώσεις ανάλογες.

«Δεν το ξέρω αυτό και απορώ πώς το ξέρουν άλλοι», απάντησε, με τον δημοσιογράφο να του λέει ότι έχει ακούσει πως είναι στα χέρια του παραγωγού να χρησιμοποιήσει όπως θέλει την ρήτρα.

Ο Γιώργος Λιανός του απάντησε «Δεν το ξέρω αυτό το πράγμα. Πάντως και του Μπόγδανου μπούρδα είναι…».

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η πρώην παίκτρια του Survivor, στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχετικά με τα συμβόλαια είπε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτό ή να αποκαλύψω γιατί είναι πράγματα που έχουμε υπογράψει. Προφανώς, πιστεύω οπουδήποτε κι αν είσαι και έχεις ένα συμβόλαιο και έχεις υπογράψει μια ρήτρα και δεν πρέπει να φύγεις παρά μόνο όταν σε απορροφήσει το παιχνίδι. Δηλαδή με την κανονική αποχώρηση. Προφανώς και υπάρχουν κάποια φάουλ.. Βέβαια εκτός εάν το εγκρίνει η γιατρός», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ