Μπήκε με όπλο στο σχολικό και τα παιδιά του… έσπασαν τα νεύρα κάνοντας απανωτές ερωτήσεις (pics & vid)

Gazzetta team
Μπήκε με όπλο στο σχολικό και τα παιδιά του… έσπασαν τα νεύρα κάνοντας απανωτές ερωτήσεις (pics & vid)
Ένας ένοπλος δόκιμος στρατιωτικός έκανε πειρατεία σε σχολικό λεωφορείο και αγανάκτησε με τις απανωτές που του έκαναν τα παιδιά.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά… Ένας στρατιωτικός εισέβαλε με όπλο σε ένα σχολικό λεωφορείο στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και έκανε… πειρατεία, ζητώντας από τον οδηγό να τον μεταφέρει σε μια άλλη πόλη. Έκανε ένα λάθος όμως…

Είπε στους 18 μαθητές να έρθουν μπροστά. Ο Σερίφης της Κομητείας Ρίτσλαντ Λέον Λωτ είπε ότι τα παιδιά άρχισαν να γεμίζουν τον ένοπλο με… αγανάκτηση καθώς τον κατέκλυσαν τον με ερωτήσεις.

«Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις…. « Θα μας πληγώσεις; », «είσαι στρατιώτης;» «είσαι οδηγός λεωφορείου;», είπε ο Λωτ και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλο αυτό κόλλησε στην απογοήτευση που είχε ήδη».

Έξι λεπτά αργότερα, ο ένοπλος είπε σε όλους να κατέβουν από το λεωφορείο και οδήγησε αυτός για μια μικρή απόσταση πριν το αφήσει.

Οι αρχές ταυτοποίησαν τον 23χρονο στρατιωτικό ασκούμενο στο Φορτ Τζάκσον, Jovan Collazo, από το Νιου Τζέρσεϊ και κατηγορείται για 19 αδικήματα, μεταξύ άλλων για πειρατεία, κλοπή αυτοκινήτου και ένοπλη ληστεία.

Ο ταξίαρχος Μίλφορντ Μπέγκλ Τζούνιορ, ο διοικητής της βάσης του Φορτ Τζάκσον, είπε ότι ο δράστης είχε νοσταλγία για το σπίτι του και αυτό τον ώθησε να το σκάσει έναν ψηλό φράχτη. Σύμφωνα με το NBC News, είπε: «Καθώς έφυγε από το λεωφορείο, προσπαθούσε να βρει νέα ρούχα και υποθέτουμε ότι πήγαινε σε σταθμό λεωφορείων, στο αεροδρόμιο ή σε σταθμό τρένου για να πάει σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ