Survivor: Αυτό που έχει ενοχλήσει την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη (vid)

Gazzetta team
Survivor: Αυτό που έχει ενοχλήσει την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη (vid)
Ο πολύ καλός φίλος του Σάκη Κατσούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η οικογένειά του ασχολείται μόνο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να δηλώνουν πως τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει μεταξύ τους και πως αυτό θα το συζητήσουν μετά το τέλος του Survivor, ωστόσο η μεταξύ τους επαφή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η μπλε ομάδα, είχε έντονο άγχος για το αν Γιώργος Λιβάνης επικοινωνήσει με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία τελικά, απογοητεύτηκε που δεν είχε νέα του.

Ενοχλημένη η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη για τη σχέση του με την Μαριαλένα

Από την άλλη, μπορεί οι δύο παίκτες να βιώνουν κάτι μοναδικό στον Άγιο Δομίνικο και ο ένας να στηρίζει τον άλλον, η οικογένεια όμως του Σάκη δείχνει ενοχλημένη από την τόση προβολή που έχει η σχέση του με την Μαριαλένα. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο κολλητός στην εκπομπή Ευτυχείτε, Κώστας Καλκούνης, ο οποίος παρ΄όλο που βγήκε να μιλήσει, δεν ήθελε να μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες. «Αυτό θα μου επιτρέψετε πάρα πολύ να μην το σχολιάσω. Είναι μεγάλοι άνθρωποι κι αυτοί το ξέρουν καλύτερα από εμάς. Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τον Σάκη που βλέπουμε στο Survivor και τον Σάκη που ξέρουμε στην προσωπική του ζωή», ήταν αρχικά η απάντησή του στην ερώτηση για τον φίλο του και την Μαριαλένα.

Όσον αφορά την οικογένεια και το τι λέει για όσα προβάλλονται στα επεισόδια είπε: «Κατερίνα μου η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με το τι γίνεται στο Survivor με αυτόν και την Μαριαλένα. Η οικογένεια του Σάκη επειδή είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους, ασχολείται μόνο με τις αγωνιστικές επιδόσεις του Σάκη και την προσπάθεια που κάνει μέσα στο Survivor. Απλά την οικογένειά του την έχει πειράξει που δεν προβάλλεται πολύ η αγωνιστικότητά του αλλά η σχέση του με την Μαριαλένα».

Πηγή: Reader.gr