Survivor: «Είναι ταράτσα, μάλλον είναι ξαδέρφη του», είπε ο Μπάρτζης για την πρώην του Τζέιμς (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Είναι ταράτσα, μάλλον είναι ξαδέρφη του», είπε ο Μπάρτζης για την πρώην του Τζέιμς (vid)
Εντυπωσίασε όλους τους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor, η πρώην κοπέλα του Τζέιμς.

Η Μπλε ομάδα στο Survivor κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Τζέιμς νωρίτερα είχε αποκαλύψει πως η Maxine είναι πρώην του και μάλιστα πήγε να γίνει επανασύνδεση, αλλά τον πήραν στο παιχνίδι.

Είχε, λοιπόν, αγωνία αν θα είναι στα αγαπημένα πρόσωπα που έστειλαν βίντεο.

Τελικά ήταν, και μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της, κάτι που είπε στον ίδιο τον Τζέιμς μετά στην παραλία.

«Ένας χαλβάς με μια ξανθιά. Μπράβο φίλε μπράβο. Εγώ αν την έβλεπα έξω δεν θα πήγαινα να της μιλήσω. Η κοπέλα είναι ταράτσα…», του είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης γελώντας.

«Τι εννοείς ταράτσα;», τον ρώτησε ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης απάντησε: «δεν π@#%ς με τίποτα».

«Το παν είναι η αυτοπεποίθηση, πρέπει να πας να μιλήσεις. Δηλαδή άμα δεν ντρέπεσαι… όταν πας και μιλάς… Το καλοκαίρι θα έρθεις Ρόδο και θα σου μάθω τα μυστικά του έρωτα», του είπε ο Τζέιμς.

«Η πρώην του Τζέιμς μάλλον θα είναι καμιά ξαδέρφη, του το είπα κιόλας. Έχει βάλει την ξαδέρφη του να του στείλει μήνυμα. Πλάκα κάνω…», είπε στην κάμερα ο Νίκος.

Μάλιστα, ο Τζέιμς παραδέχτηκε πως μετά το πάρτι της ένωσης φοβόταν πως η πρώην του δεν θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά τελικά χάρηκε που την είδε.

Να υπενθυμίσουμε πως στο πάρτι της ένωσης των ομάδων, ο Τζέιμς είχε εκφράσει ενδιαφέρον για μια παίκτρια από το τουρκικό ριάλιτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες όταν την είδαν είπαν πως είναι πολύ όμορφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ