Survivor: Τι είπε για την αμοιβή του στο ριάλιτι ο Γιώργος Κοψιδάς

Gazzetta team
Survivor: Τι είπε για την αμοιβή του στο ριάλιτι ο Γιώργος Κοψιδάς
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο περιοδικό Hello για την απόφασή του να πάει στο Survivor, την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την αμοιβή του.

Ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να συμμετάσχω σε ριάλιτι. Από την άλλη, αισθανόμουν ότι το Survivor μου ταίριαζε γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και εγώ έχω αθλητικό background καθώς υπήρξα επί χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Επίσης, λατρεύω το ότι διαδραματίζεται μέσα στη φύση, όπου νιώθω ελεύθερος. Ήθελα ακόμα να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου αφού οφείλω να ομολογήσω ότι το Survivor έχει πολλή πείνα.

Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing και, τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, όλα ήταν παγωμένα εξαιτίας του κορονοϊού. Δεν ξέραμε πότε θα ξαναδουλέψουμε, ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έτσι, η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει».

Όσον αφορά στην αμοιβή του όσο ήταν στο Survivor και τις φήμες για σχεδόν 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Γιώργος Κοψιδάς δεν τις επιβεβαίωσε αλλά είπε: «Το ποσό που πήρα είναι εξαιρετικό για την εποχή που ζούμε, όπως επίσης και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να πάω στον Άγιο Δομίνικο».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ