Το κλάμα πάει... σύννεφο στο αποψινό Survivor: Όλοι με κόκκινα μάτια (vid)

Gazzetta team
Το κλάμα πάει... σύννεφο στο αποψινό Survivor: Όλοι με κόκκινα μάτια (vid)
Για πρώτη φορά βλέπουμε σε τρέιλερ επεισοδίου του Survivor όλους τους παίκτες να κλαίνε.

Γεμάτο συγκίνηση και κλάματα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Και αυτό γιατί οι παίκτες του reality επιβίωσης θα αγωνιστούν σήμερα για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα περιλαμβάνει ηχογραφημένα μηνύματα των κοντινών τους ανθρώπων για το Πάσχα...

Πρώτος στο video εμφανίζεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φαίνεται να λέει: «Η επικοινωνία σήμερα που είναι ηχητικό θα είναι το καλύτερο δώρο για τις άγιες μέρες και την Μεγάλη Εβδομάδα. Θέλω ακούσω την φωνή του παιδιού μου να λέει αυτά που θέλει να μου πει».

Τη σκυτάλη στη συνέχεια να παίρνει ο Ηλίας Μπόγδανος: «Θα ήθελα παρα πολύ να περάσω τις μέρες του Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους. Με τους γονείς μου. Ένα ηχητικό θα είναι αρκετό στο νησί εδώ που είμαστε γιατί μόνο η σκέψη μου αρκεί. Πόσω μάλλον να ακούσω την φωνή της μαμάς και του μπαμπά μου».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος από την πλευρά του θυμήθηκε για το παιδί του, πως «Όταν έφυγα από το σπίτι έλεγε μόνο μία λέξη. Πέρασαν τέσσερις μήνες, ο οπότε μπορεί να λέει μία ολοκληρωμένη πρόταση. Μπαμπά σ' αγαπώ».

Τέλος ο Νίκος Κορόμι όταν πήρε τον λόγο, δήλωσε: «Μας λείπουν πολύ αυτά τα άτομα που όταν είσα κάθε μέρα δίπλα τους, δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι για εσένα. Σχεδόν πέντε μήνες, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι και πόσο σου λείπουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ