«Ο Σάκης τραβιόντανε με τη Χριστίνα κι αυτή πόζαρε στην πολυθρόνα μου»: Η Μαριαλένα έβγαλε τα… άπλυτά τους στη φόρα (vid)

Gazzetta team
«Ο Σάκης τραβιόντανε με τη Χριστίνα κι αυτή πόζαρε στην πολυθρόνα μου»: Η Μαριαλένα έβγαλε τα… άπλυτά τους στη φόρα (vid)
Η Μαριαλένα είπε στους συμπαίκτες της στο Survivor πως πηγαίνανε για γάμο με τον Σάκη. Το μήνυμα που του είχε στείλει και οι φωτογραφίες της Χριστίνας που την εξόργισαν.

Τα εσώψυχά της έβγαλε η Μαριαλένα στην κόκκινη ομάδα, στην παραλία του Survivor, καθώς αποκάλυψε στους υπόλοιπους πως συζούσανε και πηγαίνανε με τον Σάκη για γάμο, ενώ μετά τον χωρισμό τους, ο Σάκης «τραβιόνταν» με την Χριστίνα Κεφαλά – που επίσης είχε πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ- για 2-3 εβδομάδες.

Μάλιστα είπε πως έβγαζε φωτογραφίες η Χριστίνα για το instagram καθήμενη στην… πολυθρόνα της Μαριαλένα καθώς είχε ακόμα τα πράγματά της στο σπίτι.

«Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένεια για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί, με γονείς...» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει».

Ο Σάκης Κατσούλης είπε στη κάμερα πως «η Μαριαλένα αποφάσισε να βγάλει τα άπλυτά μας στη φόρα. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έτσι έγιναν τα πράγματα» και κατέληξε: «Περασμένα ξεχασμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ