European Super League: Πέντε πράγματα που κράτησαν… περισσότερο (pics)

Gazzetta team
European Super League: Πέντε πράγματα που κράτησαν… περισσότερο (pics)
H ESL θα μείνει στη μνήμη μας για όλους τους λάθος λόγους αλλά και για τη... διάρκεια που είχε μια νεοσύστατη Λίγκα με ομάδες κολοσσούς.
Πού θα κάτσει η μπίλια στον αγώνα Νάπολι - Λάτσιο; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η European Super League πέρασε στην ιστορία, για όλους τους λάθος λόγους. Αναμφισβήτητα θα έχουμε να το θυμόμαστε για την.. απειροελάχιστη διάρκεια που είχα σαν σκέψη, σαν όραμα, σαν πλάνο και τίποτα παραπάνω από τους ιδιοκτήτες των ισπανικών Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, των ιταλικών Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ και των αγγλικών Γιουνάιτεντ, Σίτι, Άρσεναλ, Τότεναμ, Λίβερπουλ και Τσέλσι, οι οποίες ήταν και οι πρώτες που άνοιξαν την πόρτα της εξόδου.

Πέντε πράγματα όμως κράτησαν ή κρατάνε περισσότερο από ότι η ESL.

Το Ever Given στη διώρυγα του Σουέζ

Το Ever Given ήταν είχε μπλοκάρει τη διώρυγα του Σουέζ για έξι μέρες. Αναμφισβήτητα, πολύ περισσότερος χρόνος απ΄όσο διήρκησε το όραμα του European Super League.

Το γάλα στο ψυγείο σου

Σίγουρα το γάλα που έχεις στο ψυγείο σου, έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ΄ότι είχε το όραμα των τριών ισπανικών, των τριών ιταλικών και των 6 αγγλικών ομάδων που τράπηκαν σε άτακτον φυγήν.

Ένα μπέργκερ

Αν έτρωγες ένα μπέργκερ όσο άκουγες την ανακοίνωση για τη νεοσύστατη ESL, σίγουρα δεν θα το είχες χωνέψει, μέχρι την έναρξη των αποχωρήσεων από τις αγγλικές ομάδες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο οργανισμός κάνει δύο μέρες για την πέψη των κρεάτων.

Ο πρώτος γάμος της Μπρίτνεϊ Σπιρς

Κι όμως… Ο πρώτος γάμος της Μπρίτνεϊ Σπιρς με τον Τζέισον Αλεξάντερ το 2004, διήρκησε περισσότερο απ’ όσο η European Super League. Κράτησε 55 ολόκληρες ώρες πριν ακυρωθεί και ακουστεί από το περιβάλλον της τραγουδίστριας “ήταν ένα αστείο που τράβηξε πολύ”.

Η ανάλυση ενός αγώνα από τον Τσιάρτα

Αν ανέλυε ο Βασίλης Τσιάρτας αντί για τον Πέρεθ ή τον Ανιέλι το πλάνο της ESL ενδεχομένως να διαρκούσε περισσότερο. Όπως περισσότερο διαρκεί η ανάλυσή του, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σε αντίθεση με το όσο κράτησε η νεοσύστατη ESL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ