Αναλυτικά τι θα έχει η φετινή τσάντα με τα δώρα που θα δώσουν στα Όσκαρ: Η αξία τους είναι 60.000 (pic)

Gazzetta team
Αναλυτικά τι θα έχει η φετινή τσάντα με τα δώρα που θα δώσουν στα Όσκαρ: Η αξία τους είναι 60.000 (pic)
Αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο της «τσάντας δώρων» για τους υποψήφιους στα βραβεία Όσκαρ.

Μία τσάντα με δώρα πάντα συναρπάζει, πόσο μάλλον όταν είναι για τα βραβεία Όσκαρ! Αγωνία τέλος λοιπόν, καθώς είναι γνωστό πλέον το περιεχόμενο της τσάντας που θα δοθεί από το γραφείο μάρκετινγκ του Λος Άντζελες Dinstinctive Assets στους υποψήφιους για τα βραβεία “καλύτερος ηθοποιός” σε άντρα και γυναίκα, "καλύτερος σκηνοθέτης", "καλύτερος Β΄ηθοποιός" σε άντρα και γυναίκα!

Θυμίζουμε πως το περιεχόμενο της περσινής τσάντας στοίχιζε 225.000 δολάρια και περιελάμβανε αντικείμενα όπως ένα… έξυπνο σουτιέν, μια κορδέλα διαλογισμού και ένα ταξίδι με υποβρύχιο.

Τι περιλαμβάνει η φετινή τσάντα; Ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης από την φιλοζωική εταιρεία Peta, που σπάει τζάμια, ένα πακέτο με 50 μάσκες, ένα πακέτο διακοπών σε ξενοδοχείο στη Σουηδία.

Η λίστα με τα δώρα γνωστοποιήθηκε από τη Variety και περιλαμβάνει εκτός των προαναφερθέντων, μία πλαστική εγχείρηση από το Art Lipo, έναν οδηγό ευτυχίας και το επιτραπέζιο παιχνίδι Exploding Kittens.

Επίσης, περιλαμβάνονται πολλά gadget, όπως μια συσκευή βελονισμού, ένα GPS για κατοικίδια και ένα αντίγραφο του παιδικού βιβλίου Change-Maker Village του Mel Kaspin Blume.

Τα διαθέσιμα δώρα, στη σακούλα αξίας 60.000 δολαρίων περιλαμβάνουν επίσης εκδρομές στις Μπαχάμες, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα νησιά Φίτζι, Τερκς και Κάικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ