Χαμός με τις δύο Bugatti Chiron των 2,5 εκατ. στο νέο video του Snik: Η επικρατέστερη εκδοχή (vid)

Gazzetta team
Χαμός με τις δύο Bugatti Chiron των 2,5 εκατ. στο νέο video του Snik: Η επικρατέστερη εκδοχή (vid)
Εκτός από την Βάσω Βιλέγκας την παράσταση στο «Diamanti» του Snik κλέβουν οι δύο Bugatti Chiron.

Από χθες το απόγευμα έχει κάνει πρεμιέρα στο Youtube, το νέο video clip του Snik με τίτλο «Diamanti».

Το νέο δημιούργημα του γνωστού ράπερ έχει ικανοποιητική απήχηση στο κοινό, καθώς σε λιγότερα από 19 ώρες από τη στιγμή που «ανέβηκε» μετράει 370.00 views, τα οποία αυξάνονται συνεχώς.

Την παράσταση λοιπόν σε αυτό, κλέβουν δύο πράγματα: Η εντυπωσιακή Βάσω Βιλέγκας και οι Bugatti Chiron.

Όσοι γνωρίζουν τι παίζει με τα συγκεκριμένα πολυτελή τα αυτοκίνητα, αυτομάτως τους δημιουργήθηκε η απορία για το πως βρέθηκαν τα δύο ολόιδια στην χώρα μας, καθώς κοστίζουν τουλάχιστον 2.500.000 και μπορεί να φτάσουν πολύ παραπάνω. Άρα, αν τα είχε κάποιος θα ήταν αυτό που λέμε talk of the town.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που στην χώρα μας δεν έχει ταξινομηθεί καμία Bugatti Chiron.

Η απάντηση, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβεται στα credits του video που εμφανίζοντονται στα πρώτα δευτερόλεπτά του. Εκεί λοιπόν μεταξύ άλλων αναφέρεται «CGI AND VISUAL FX: 2NCS».

Το «CGI» αντιστοιχεί σε «Computer Generated Image», σε εικόνες δηλαδή που έχουν δημιουργηθεί από υπολογιστή και μεταξύ μάλλον ήταν και οι δύο Bugatti Chiron.

Οι λεπτομέρειες της Bugatti Chiron

Η Bugatti Chiron είναι ένα διθέσιο σπορ supercar που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2016 και αποτελεί διάδοχο της Bugatti Veyron του 2005-2015.

Το όνομά της, το πήρε Louis Alexandre Chiron που πέθανε το 1979 και ήταν ο εργοστασιακός οδηγός της Bugatti κατά τις δεκαετίες του 1920 και του 1930, αποτελώντας σύμφωνα με την ίδια εταιρία τον καλύτερο οδηγό αγώνων παγκοσμίως για εκείνη την εποχή.

Η επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, τα 200 χλμ/ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, τα 300 χλμ/ώρα σε 13,6 δευτερόλεπτα (3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ότι στην Bugatti Veyron), ενώ τα 400 χλμ/ώρα σε 32,6 δευτερόλεπτα.

Η τελική ταχύτητα είναι και αυτή δύο σταδίων, όπως ίσχυε και στη Veyron, καθώς στα Auto mode, Handling mode και Autobahn mode της Chiron περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 380 χλμ/ώρα, ενώ στο Τop Speed mode της Chiron περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 420 χλμ/ώρα για λόγους ασφαλείας κατά την οδήγηση σε δημόσιες οδούς, εκτός πίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ