Survivor: Κοροϊδεύουν τα κλάματα του Τριαντάφυλλου και λένε πως «αν μείνει την πατήσαμε» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Κοροϊδεύουν τα κλάματα του Τριαντάφυλλου και λένε πως «αν μείνει την πατήσαμε» (vid)
Τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου δεν έπεισαν τους παίκτες του Survivor που τα βλέπουν ως κίνηση στρατηγικής, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο σημερινό trailer.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα γίνει γνωστό το αν θα φύγει ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς ή ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει τους άλλους δύο για το καλό της ομάδας.

Στο trailer που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να λέει πως: «Όταν άκουσα τα ονόματά τους εγώ βγήκα στον κόσμο και είπα στον κόσμο να τους στηρίξει για το καλό της ομάδας. Και με συγκίνησαν τα παιδιά με τα λόγια που είπαν για εμένα και το ίδιο έκανα και εγώ για αυτούς».

Όμως η κίνησή του αντιμετωπίστηκε με αρκετή επιφύλαξη από τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς βλέπουν πίσω από αυτή κρύβεται τακτική...

«Έλα Χριστέ και Παναγία μου. Το είδα και αυτό. Το έζησα και αυτό», φαίνεται να λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ ανάλογο σχολιασμό έκανε και ο Νίκος Κορόμι που είπε: «Κάπου στοχεύει μάλλον γιατί βλέπω μία στρατηγική πίσω από όλο αυτό».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κορόιδευε τον τρόπο με τον οποίο ο Τριαντάφυλλος μίλησε, λέγοντας: «Αφήστε με να φύγω. Όταν λες αφήστε με να φύγω θα πρέπει να αγωνιστείς, αλλά αμα φύγει ο Ασημακόπουλος και μείνει ο Τριαντάφυλλος, την έχουμε πατήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ