«Είναι διπλωμάτης και θα του στοιχίσει»: Τα «βέλη» του Παππά στον Σάκη και το δώρο για τη Μαριαλένα (vids)

Gazzetta team
«Είναι διπλωμάτης και θα του στοιχίσει»: Τα «βέλη» του Παππά στον Σάκη και το δώρο για τη Μαριαλένα (vids)
Ο Αλέξης Παππάς αφού έριξε πρώτα τα… βέλη του στον Σάκη Κατσούλη, στη συνέχεια του έδωσε μια καρδιά για να τη δωρίσει στη Μαριαλένα.

Ο Αλέξης Παππάς δεν διστάζει να αναλύει τα σχέδια του στην κάμερα του Survivor. Αφού ανέλυσε το πλάνο του για… τους επόμενους μετά τον Τζέιμς, λέγοντας πως είναι ο Μπάρτζης, ο Κόρο και ο Ηλίας, στη συνέχεια είχε μία κουβέντα με τον Τριαντάφυλλο, στην οποία ανέλυσε τον… Σάκη.

«Αν τελικά αποχωρήσει ο Τζέιμς μένει πίσω ο Νίκος που έχει κάνει πολλά σε εμένα με τη βοήθεια πάντα του Τζέιμς και της Άννας Μαρίας. Χωρίς το μυαλό του Τζέιμς θα είναι δύσκολα. Μετά είναι ο Κόρο και ο Ηλίας με τη σειρά. Δεν ξεχνώ», είπε ο Αλέξης στην κάμερα και στην κουβέντα με τον Τριαντάφυλλο έβαλε και το όνομα του Σάκη.

«Ο Σάκης είναι 40% μαζί μας. Το 30 ή 40% είναι με τη Μαριαλένα και ένα 20% αφιερώνει τον χρόνο του στην άλλη καλύβα. Ταυτόχρονα να λες στην ίδια παρέα ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους. Αφού ήσουν αντίθετος με αυτούς».

Ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί και η ψυχή του στάζει μέλι. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει διπλωματία γύρω από όλο αυτό. Με χειρουργικές κινήσεις μπορεί και διαφεύγει. Αυτό θα του στοιχίσει. Τάσσεται υπέρ της τετράδας αλλά είναι και λίγο υπέρ του συνόλου. Όμως αυτά δεν πάνε μαζί και πρέπει να προσέξει γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο όχι με τη μειονότητα».

Στη συνέχεια πήγε και έδωσε μία πέτρα σε σχήμα καρδιάς που είχε φτιάξει για να την δώσει ο Σάκης στη Μαριαλένα.

Ο Σάκης του ανοίχτηκε και είπε: «Δεν μπορώ να κρύψω ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πολύ και το συν ήταν ότι ήταν η Μαριαλένα εδώ. Είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω αυτό που έχουμε εδώ να μην υπάρξει κάτι που θα το χαλάσει. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από εκείνη».

Στο ηλιοβασίλεμα είχαν ραντεβού στην παραλία και τής έδωσε την καρδιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ