Τριαντάφυλλος, πριν και μετά: Από το «Ρέμο φοβάσαι μην χάσεις κανέναν πελάτη από το Λαύριο;» στο «τον αγαπώ» (vids)

Gazzetta team
Τριαντάφυλλος, πριν και μετά: Από το «Ρέμο φοβάσαι μην χάσεις κανέναν πελάτη από το Λαύριο;» στο «τον αγαπώ» (vids)
Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor υμνεί συχνά-πυκνά τον Αντώνη Ρέμο, ωστόσο πριν λίγα χρόνια φαίνεται να τον είχε ειρωνευτεί και έλεγε πως δεν τον βοήθησε όταν το είχε ανάγκη.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος στα επεισόδια του Survivor να τραγουδάει πολύ συχνά Αντώνη Ρέμο και ειδικότερα το “100 φορές κομμάτια”, μπορεί να είπε πως είναι το γούρικο τραγούδι του και να πρόσθεσε “Αντώνη Ρέμο σε αγαπώ” ωστόσο δεν ήταν τα πράγματα πάντα έτσι.

Λίγα χρόνια πριν, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να είχε ειρωνευτεί τον Αντώνη Ρέμο. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριζε στο “The Voice” τον συντοπίτη του και εξίσου Ροδίτη Αντώνη Σιγανό, ο οποίος δεν είχε περάσει και έτσι μίλησε ο Τριαντάφυλλος μετά…

Είχε πει για τον coach Αντώνη Ρέμο, πως «ο Αντώνης Ρέμος... Τι πάει να πει… Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας έχει το δικό του… Ο Ρέμος τι φοβήθηκε μην χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Ρέμο μη φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρθει να σε βλέπει…».

Αναμφίβολα δεν είχαν ηχήσει καλά στα αυτιά πολλών αυτές οι δηλώσεις και στη συνέχεια ανασκεύασε λέγοντας: «Δεν είπα κάτι κακό… Ο Ρέμος έχει χιούμορ και ξέρει ότι έκανα πλάκα με αυτό. Πολλές φορές τα λέμε και παρεξηγούμαστε. Είπα ότι δεν μοίρασε το τραγούδι δίκαια».

Είχε ερωτηθεί στη συνέχεια από τη Σάσα Σταμάτη αν είχε ζητήσει τη βοήθειά του και δεν του την είχε δώσει και εκείνος απάντησε: «Ναι… Όταν το είχα ανάγκη. Νόμιζα πως ήταν φίλος μου. Ξεκινήσαμε μαζί και νόμιζα πως είχα έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή μπορούσε να με βοηθήσει σε κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ