Survivor: «Έσκασε» την πρόταση-βόμβα ο Παππάς στον Τζέιμς, «πάμε μαζί στον τάκο» (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Έσκασε» την πρόταση-βόμβα ο Παππάς στον Τζέιμς, «πάμε μαζί στον τάκο» (vid)
Πρόταση-πρόκληση από τον Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφετζή στο σημερινό (18/4) επεισόδιο του Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς είχε προαναγγείλει πως θα κάνει μια πρόταση στον Τζέιμς Καφετζή, όπως είχαμε δει στο τρέιλερ του Survivor, όμως δεν είχε αποκαλυφθεί, ποια θα είναι αυτή η πρόταση.

«Ο Τζέιμς με ρωτάει αν πήρα το μήνυμα με την αποχώρηση της Ελευθερίας. Εγώ θα του κάνω μια πρόταση, μπροστά σε όλο τον κόσμο, κι αν θέλει μπορεί να την δεχτεί, αν δεν θέλει… Αφού πιστεύει ότι αυτό το μήνυμα τον βγάζει από πάνω… Άφησε υπονοούμενα ότι η Ελευθερία ήταν λάθος, άρα και η υπόλοιπη ομάδα σας, άρα αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς έχει το απόλυτο δίκιο. Εγώ λοιπόν, σου προτείνω Τζέιμς, αν θέλεις στον επόμενο αγώνα που θα χάσουμε και οι κόκκινοι και οι μπλε, στο ατομικής ασυλίας, να βγούμε μπροστά και εγώ και εσύ και την απάντηση να την δώσει ο κόσμος», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

«Πρώτα απ’ όλα νόμιζα ότι ήρθε η μέρα που δεν θα ακουστεί το όνομα Τζέιμς πριν το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, εάν δεν ρίσκαρα την θέση κάποιου άλλου από την ομάδα μου. Δηλαδή αν ήταν να βγούμε εγώ κι εσύ θα το έκανα μετά χαράς και εάν υπάρχει κάποια εναλλακτική, εγώ είμαι μέσα», απάντησε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, ένα να λύσουμε τις διαφορές μας, βγαίνοντας στον τάκο και εγώ και εσύ», του είπε ο Αλέξης Παππάς με τον Τζέιμς να απαντάει μετά από λίγη σκέψη: «Είμαι μέσα».

«Ωραίος. Μ’ αρέσει», συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ