Νοσοκόμα «το γύρισε» στο OnlyFans γιατί δεν τα έβγαζε πέρα με το μισθό της: «Επιτέλους κάνω κάτι για 'μένα»!

Gazzetta team
Νοσοκόμα «το γύρισε» στο OnlyFans γιατί δεν τα έβγαζε πέρα με το μισθό της: «Επιτέλους κάνω κάτι για 'μένα»!
Στο OnlyFans στράφηκε μία νοσοκόμα στη Βρετανία που δεν τα έβγαζε πέρα με τον μισθό της - «Όλη μου τη ζωή έκανα πράγματα για τους άλλους, επιτέλους τώρα κάνω κάτι για 'μένα»

Η νοσοκόμα που δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία της λόγω της φύσης της δουλειά της, λέει ότι δυσκολευόταν να ζήσει με τον μισθό της και έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει τη σελίδα της στο συνδρομητικό σάιτ ενηλίκων OnlyFans. Εκτός όμως από τα χρήματα που βγάζει, νιώθει πιο ελεύθερη από ποτέ.

«Όλη μου τη ζωή έκανα πράγματα για άλλους, ως σύζυγος, ως μητέρα και ως νοσοκόμα. Ήρθε η ώρα να κάνω κάτι για 'μένα. Μπορεί κάποιοι να το βρίσκουν τρελό αλλά για 'μένα είναι ένας τρόπος να νιώσω πιο δυνατή και επιτέλους κάνω κάτι που θέλω. Νιώθω πραγματικά ελεύθερη, ότι πήρα τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου, είμαι ανεξάρτητη και δεν στηρίζομαι σε κανέναν οικονομικά ή συναισθηματικά» δηλώνει η νοσοκόμα.

«Δεν ήθελα να ζητήσω χρήματα από κανέναν, αλλά δεν είχα αρκετά για να πληρώσω τους λογαριασμούς και να ζήσω με αξιοπρέπεια» επαναλαμβάνει και υπογραμμίζει ότι εκτός από τα οικονομικά οφέλη, ανακάλυψε ότι ήταν «απελευθερωτικό» να μπορεί να εξερευνήσει μια πιο περιπετειώδη πλευρά της προσωπικότητάς της και θέλει να βοηθήσει άλλες γυναίκες με... tips για να κάνουν τη σεξουαλική τους ζωή καλύτερη.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ