Survivor: «Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα… χρωστάει στην Προοδευτική» (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα… χρωστάει στην Προοδευτική» (vid)
Η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο γήπεδο της Προοδευτικής, της ομάδας του Σάκη Κατσούλη του Survivor και μίλησε με συμπαίκτες αλλά και παράγοντες της ομάδας.

Ο… έρωτας του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι κάτι που φαίνεται και μέσα από τα πλάνα και τις στιγμές που έχουν στο Survivor, ωστόσο το Open προσπάθησε να το «κλειδώσει». Η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο γήπεδο του Κορυδαλλού και της ομάδας του της Προοδευτικής και μίλησε με συμπαίκτες αλλά και παράγοντες της ομάδας.

Ο συμπαίκτης του Αντώνης Τζανιδάκης, είπε πως «είναι λίγο καψούρης, εντάξει, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο» επιβεβαιώνοντας πως δεν έχει τελειώσει αυτό που είχε με τη Μαριαλένα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής Γρηγόρης Γρανάζης μίλησε και για το θέμα που είχε προκύψει με τη συμφωνία του με την ομάδα, λέγοντας: «Πήρε άδεια από μας για να πάει στο παιχνίδι, το συμβόλαιο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, η οποία πλέον δεν είναι επαγγελματική, δεν υπάρχει. Είναι όμως ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και όταν τελειώσει από εκεί με το καλό, θα ανήκει στην προοδευτική.

Εγώ θα έλεγα… χρωστάει στην Προοδευτική, γιατί η ομάδα ήταν το γούρι του για να πάει στο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ