Τρεις Χάριτες: Ο Μιχάλης Ρέππας εξήγησε γιατί δεν έπαιξαν επαναλήψεις (vid)

Gazzetta team
Τρεις Χάριτες: Ο Μιχάλης Ρέππας εξήγησε γιατί δεν έπαιξαν επαναλήψεις (vid)
Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για την απόφασή του να μην δώσει άδεια για να προβληθούν επαναλήψεις από τις «Τρεις Χάριτες».

Οι «Τρεις Χάριτες» ήταν από τις πρώτες σειρές που προβλήθηκαν από το Mega όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου με πρωταγωνίστριες την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Νένα Μεντή και την Μίνα Αδαμάκη έπαιξε από το δεύτερο μισό της σεζόν 1989-90 και για τις επόμενες δύο, με συνολικά 90 επεισόδια στους τρεις κύκλους της.

Με δεδομένη την επιτυχία που σημείωσε, θα περίμενε κανείς πως θα υπήρχαν αρκετές προβολές της σε επαναλήψεις, καθώς το κοινό την είχε αγαπήσει. Ωστόσο, προβλήθηκε μόλις μία φορά σε επανάληψη για την 20ετή πορεία του Mega, στις 30 Αυγούστου του 2009 και για 3 μήνες, ενώ οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς συμμετείχαν και σε κάποια από τα τηλεοπτικά σποτάκια που δημιουργήθηκαν για την επέτειο του καναλιού.

Τα σενάρια περί remake ή νέων επεισοδίων δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και έτσι ο κόσμος έμεινε με την προσμονή να ξαναδει τις «Τρεις Χάριτες» σε νέες περιπέτειες.

Η απάντηση του Μιχάλη Ρέππα

Ο Μιχάλης Ρέππας, την Πέμπτη το βράδυ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν είδαμε άλλες φορές σε επανάληψη την συγκεκριμένη σειρά.

Αρχικά ρωτήθηκε για το «Δις Εξαμαρτείν», λέγοντας πως θα παίξει ξανά, ενώ για τις «Τρεις Χάριτες» είπε: «Νομίζω οτι χρειάζεται μία τεχνική επεξεργασία», με τον παρουσιαστή να του λέει πως είχε την πληροφορία πως αυτός δεν είχε δώσει το ΟΚ για να παιχτούν οι επαναλήψεις, με τον Μιχάλη Ρέππα να την επιβεβαιώνει, λέγοντας: «Για να μην φθείρονται», ενώ στη συνέχεια αναγνώρισε πως «δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως ήταν η σωστή απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ