Νέα κόντρα στο Survivor: «Σ’ εχει κάνει σαν τα μούτρα του», είπε ο Παππάς στον Γαλακτερό (vid)

Gazzetta team
Νέα κόντρα στο Survivor: «Σ’ εχει κάνει σαν τα μούτρα του», είπε ο Παππάς στον Γαλακτερό (vid)
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως δημιουργήθηκε στο Survivor, ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Παύλο Γαλακτερό.

Οι τσακωμοί στο Survivor δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται, αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) είδαμε τον Αλέξη Παππά να ανοίγει νέα κόντρα, αυτή την φορά με τον Παύλο Γαλακτερό.

Αφορμή ήταν όσα είπε ο Παύλος Γαλακτερός στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, στην παραλία, ο ηθοποιός τον ρώτησε: «εσένα ρε Παύλο τι σου κάναμε και μας είπες ανθρωποφάγους και είπες ότι δεν με βλέπεις; Τι σου έκανα εγώ εσένα;».

«Δεν μου έχεις κάνει κάτι, απλά δεν μου αρέσει η ενέργεια σου… Δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί σου και δεν θέλω να ασχολείσαι μαζί μου», απάντησε ο Παύλος Γαλακτερός. «Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Απλά σεβάσου το και συνέχισε με αυτό», κατέληξε.

«Ρε μάγκα, με λες ανθρωποφάγο. Με βρίζεις δηλαδή και δεν θα σου ζητήσω τον λόγο; Μου λέει «μη μου μιλάς, μη μου μιλάς»… Τι να μη σου μιλάω ρε φίλε; Κάτσε να συζητήσεις μαζί μου, να δεις πέντε πράγματα, πως σκέφτομαι και τι λέω και ενδεχομένως η άποψη σου να αλλάξει», τόνισε στην κάμερα του Survivor ο Αλέξης Παππάς. «Μη βιάζεσαι να παρασυρθείς από τα λεγόμενα του Τζέιμς και να με πεις ανθρωποφάγο. Έφυγε και αυτός, τουμπεκί… Άλλη μία απομίμηση του Τζέιμς».

Παράλληλα είπε στον Γαλακτερό: «Σε έχει κάνει ο άλλος καρμπόν; Σαν τα μούτρα του; Γιατί σε είδα, όταν ήξερες πως θα ψηφιστείς, γέλαγες κιόλας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ