MasterChef: Επέστρεψε η Μαργαρίτα και το Twitter πανηγύρισε, «στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!» (pics & vid)

Gazzetta team
MasterChef: Επέστρεψε η Μαργαρίτα και το Twitter πανηγύρισε, «στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!» (pics & vid)
Η Μαργαρίτα επέστρεψε στο MasterChef, όπως και οι πανηγυρισμοί μέσα στο ριάλιτι αλλά και στο Twitter.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η παίκτρια που έχει αγαπηθεί περισσότερο απ’ όλους, στο φετινό MasterChef, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Στην αποχώρησή της την περασμένη εβδομάδα, ήταν, ίσως, η μοναδική παίκτρια που έφυγε και έκλαψαν όλοι οι παίκτες, στεναχωρήθηκαν οι κριτές, ενώ εξοργίστηκε το twitter αφού οι χρήστες θεώρησαν πως ήταν άδικο.

Η Μαργαρίτα ξανά στο MasterChef

Όμως… η Μαργαρίτα επέστρεψε! Μάλιστα αυτό έδωσε μεγάλη χαρά τόσο στους συμπαίκτες της που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, στην ίδια που χοροπηδούσε, αλλά και στο Twitter που στην κυριολεξία πανηγύρισε.

Με ατάκες όπως «έχεις κερκίδα όλη την Ελλάδα», «πάμε τελικό», «ήταν λαϊκή απαίτηση και έγινε πράξη» και πολλές άλλες, οι χρήστες στα social media δεν έκρυψαν πως χάρηκαν με αυτή την επιστροφή, ενώ να σημειωθεί πως σχεδόν όλοι επιθυμούν να είναι η Μαργαρίτα η νικήτρια.

Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη παίκτρια έχει δείξει πολλές φορές πως διαθέτει μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική, όμως έχει και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που έχει αγαπηθεί από όλους.

Για να δούμε, η Μαργαρίτα θα φτάσει στον τελικό και θα σηκώσει το… τρόπαιο;