Survivor: «Μας έχει ζαλίσει τα… η Μαριαλένα και ο Σάκης, να της δώσω μια κλωτσιά να πάει από κει που ΄ρθε»: Ψυχούλα ο Παππάς!

Gazzetta team
Survivor: «Μας έχει ζαλίσει τα… η Μαριαλένα και ο Σάκης, να της δώσω μια κλωτσιά να πάει από κει που ΄ρθε»: Ψυχούλα ο Παππάς!
Ο Αλέξης Παππάς συγχύστηκε με την Μαριαλένα και τον Σάκη που μιλάνε στο Survivor για την αγάπη τους.

Ο Αλέξης Παππάς είναι τόσο καλοκάγαθος και αγνός που το πιστοποιεί σε κάθε επεισόδιο στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης, δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις, αλλά αφού έκανε μία… κυβίστηση αναφορικά με αυτά που έλεγε για τον Ηλία και πως τρόμαξε μην κτυπήσει με τα νεύρα που είχε, στη συνέχεια έπιασε τους… πρώην φίλους στους μπλε. Πως ήταν πρώην ο Ντάφυ αλλά έγινε νυνq Τώρα είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα όπως φαίνεται...

Μιλάγανε λοιπόν για την αγάπη τους (δεν κρύβεται) και η Μαριαλένα είπε στην κάμερα: «Τον αγαπώ πολύ και με αγαπάει πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, πορευόμαστε μαζί σε αυτή τη δύσκολη επιβίωση. Δεν ξέρω τι θέλουν να πουν ο Ντάφυ και Παππάς», ενώ ο Σάκης συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα εδώ».

Ο Παππάς, που συνηθίζει να έχει χίλια πρόσωπα, μετά την πλάκα μπροστά στους πρώην, νυν, whatever, βγήκε μαινόμενος μπροστά στην κάμερα και είπε…

«Μας έχει ζαλίσει τα (μπιπ)… η Μαριαλένα και ο Σάκης, με την αγάπη τους… Να τόση είναι. Έλα Μαριαλενίτσα μου σε παρακαλώ, πάρε δρόμο. Να της δώσω και μια κλωτσιά να πάει από κει που ΄ρθε».

Ψυχούλα ο Παππάς δεν μπορείτε να πείτε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ