Ανταρσία στην Πάτρα: «Τα μαγαζιά μας θα ανοίξουν», λέει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου (aud)

Gazzetta team
Ανταρσία στην Πάτρα: «Τα μαγαζιά μας θα ανοίξουν», λέει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου (aud)
Ο Κώστας Ζαφειρόπουλος τόνισε πως θα καλέσει τους συναδέλφους του να ανοίξουν τα καταστήματά τους την Δευτέρα.

Στον... ύπνο, ενδεχομένως και κυριολεκτικά, να πιάστηκαν οι μαγαζάτορες στην Πάτρα με την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην Αχαΐα την Δευτέρα.

Οι αντιδράσεις στην περιοχή είναι μεγάλες και ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε πως τα καταστήματα θα ανοίξουν παρά την σχετική απαγόρευση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζαφειρόπουλος στο Θέμα 104,6, είναι «απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί» και πρόσθεσε ότι «η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση».

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση», υπογραμμίζοντας ότι «θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά», καθώς όπως είπε «δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλα στα κάγκελα».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαφειρόπουλο, «δεν είμαστε εμείς εστία μετάδοσης του ιού, γιατί έχουμε υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούσαμε και θα τα τηρήσουμε».

Αναρωτήθηκε μάλιστα, «γιατί δεν κλείνει η Αθήνα και κλείνει η Πάτρα, αφού εκεί έχει περισσότερα κρούσματα» και τόνισε ότι έτσι κι αλλιώς «πολλοί δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ