Απρόσμενη «έκρηξη» από την Χριστίνα στο Survivor: «Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω» (vid)

Gazzetta team
Απρόσμενη «έκρηξη» από την Χριστίνα στο Survivor: «Είμαι από το Μενίδι, δεν μασάω» (vid)
Ένταση με βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Χριστίνα και Καρολίνα στο Survivor.

Μια απρόσμενη «έκρηξη» είχε η Χριστίνα Κεφάλα, στο Survivor της Τετάρτης (31/3), λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Η Χριστίνα Κεφάλα «επιτέθηκε» στην Καρολίνα Καλύβα και μάλιστα χρησιμοποίησε βαρύ λεξιλόγιο, θέλοντας να πει όσα ειπώθηκαν από την συμπαίκτριά της για την Μαριάνθη αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να διακόψει τη λεκτική μονομαχία.

Η παίκτρια των Μπλε ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο την Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά χθες στο συμβάν και συγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρακτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη».

«Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα αυτά» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να βρει την αντίθετη στάση της παίκτριας της κόκκινης ομάδας.

«Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

«Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά.

Στην συνέχεια η Χριστίνα είπε την λέξη και η παραγωγή του Survivor έκλεισε τον ήχο εκείνη την στιγμή.

Η Καρολίνα Καλύβα το αρνήθηκε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός επισήμανε πως: «παιδιά σας παρακαλώ, όχι τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Δεν ανήκουν εδώ σε αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ