Πανικός στο Survivor με Νικολέτα και Μαριάνθη: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» (vid)

Gazzetta team
Πανικός στο Survivor με Νικολέτα και Μαριάνθη: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» (vid)
Ανεβαίνει η ένταση στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ της Νικολέτας και της Μαριάνθης.

Ένα νέο μέτωπο έντασης φαίνεται πως άνοιξε στο Survivor, αυτό της Νικολέτας και της Μαριάνθης, οι οποίες βρίσκονται στο επίκεντρο του τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Οι δυο τους ενώ είναι στο χώρο των αγωνισμάτων, φαίνεται να καυγαδίζουν, με την Μαριάνθη να λέει «Εσένα σε πειράζει», αρκετές φορές και την Νικολέτα να απαντάει: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσύ βρίσκεις θέματα με τον εαυτό σου αγάπη μου», ενώ λίγο αργότερα το πλάνο την δείχνει να την ειρωνεύεται λέγοντας: «Κοίτα, κοίτα πως κάνει παιδιά. Έχει βγει από τα ρούχα της, δεν αντέχεις έτσι;».

Αυτό μάλιστα, προκάλεσε την έκρηξη της Μαριάνθης που της φωνάζει: «Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει», με τη Νικολέτα να της απαντά: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου».

Το κλάμα της Ελένης

Νωρίτερα πάντως, το τρέιλερ ξεκινάει με την Ελένη να είναι πολύ αγχωμένη καθώς είναι υποψήφια προς αποχώρηση και να κλαίει στην κάμερα, λέγοντας: «Πρώτη φορά υποψήφια, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, την κάθε μέρα την ζούσα σα να ήταν μοναδική. Λες και ήταν η τελευταία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω, συγγνώμη που κλαίω. Αλλά μάλλον θα φύγω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ